Arabayı sürtüp kaçmışlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ahmett879
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam geçmiş olsun.
Geçen cuma gecesi de benim araca sol arka çamırlıktan vurup kaçrılar. Lastik yarıldığı için adamı yakalayamadık. Sonradan bulduk ama polisimiz sağ olsun hiç ilgilenmedi. Mini onarım ile sizin araç olur sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sağolun size de geçmiş olsun polise başvurmaya bile gerek görmüyorum çok büyük ihtimalle taksi sürtmüş zaten mahalle arasında olmuş kaldı ki polisin gözü önünde bile olsa farketmez. Bizi önce Allah sonra kendimiz koruyabiliriz yoksa Allah polise muhtaç etmesin..

Geçmiş olsun. gecen hafta aynısı başıma geldi. tabi bu kadar geniş çaplı değildi. Ataşehir pars oto ya boyasız göçük giderme yaptırdım. Saolsun arkadaşlar fabrikadan nasıl çıktıysa o hale getirdi aracımı. @ahmett879

Tabi koruma filmi vardı arabamda o yüzden boyada herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yüksek araba muhtemelen. sadece farın üstünü ezmiş. çok şükür başka bir şey yok.

Son düzenleme:
Abi çok geçmiş olsun kartal sanayide bizim bi abi var göçükcü ona gösterebiliriz istersen ayrıca her yere yaptırma ilk önce yaparız diyorlar sonra bu kadar oldu diolar haberin olsun @ahmett879

Gecmiş olsun inşallah aynı şey yapan kişininde basına gelir

Göçük boyasız düzeltilir, pasta cila yapılır ama kalan yerlere rütüş boya yapılır. Göze batarsa eğer boyanır.

Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

İnşallah. Polisin kendisi bile diyorki git savcılığa suç duyurusunda bulun. Ufak tefek için polis uğraşmasın biz savcılığa gidelim? Olacak iş mi?

S. Aleyküm cümleten. Daha 1 hafta bile olmadan gözüm gibi sakındığım arabama fotoğraflarda da görüldüğü gibi sürtüp kaçmışlar. Renk apollo mavi olduğu için sıkıntı. Sizce bunu boyasız göçük düzeltme ve pasta cila vs ile halledebilir miyiz? Kaskoyu deldirmeden kurtulur mu ve istanbul anadolu yakasında bu işi halledebilecek usta öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler..
ddfa68de51c28f60f6e13225d95b56bc.jpg

a6322b4de874bbeec5f12124872d7465.jpg

a6169a91efacbeeb8d34bf7816c33150.jpg

c201e06e97f12731da8033dce2b30acc.jpg

Geçmiş olsun. Evet aracınızı yeni almıştınız. Hatırladım. Ne zaman olursa olsun can sıkıcı bir durum ama araç yeni olunca daha çok koyuyor insana. Hadi olur diyelim. Hem vurup kaçması hem de bu işi dikkatsizlik sonucu yapması insanın canını sıkıyor. İnşallah kendi başına da gelir. İnsanın emeğine zarar vermek bu kadar kolay olmamalı. Oralarda kamera falan yok mu hocam ? Yine de canınızı çok sıkmamaya çalışın. çok fazla bir işi yok. Bu tarz zor renklerde sıradan ustaya değil de direk yetkili servise başvurun. Benim aracımı aldığım ve bakımlarını yaptırdığım yer Erya otomotiv. İlgileniyorlar epeyce.

Son düzenleme:
İnşallah. Polisin kendisi bile diyorki git savcılığa suç duyurusunda bulun. Ufak tefek için polis uğraşmasın biz savcılığa gidelim? Olacak iş mi?

Bizim bulunduğumuz hanın yan tarafında akşam vakti hırsızlık olmuş. Bizim hanın görevlisi de hemen polisi aramış. Polis resmen hırsızlığın bitmesini bekledi diyor. İş bittikten sonra gelip ifade alıp gitmişler. Yani bu tarz küçük şeylerle polis uğraşmıyor bile. Allah' a havale etmek en iyisi...

Tampon problem değil de çamurluk ve ve en önemlisi kapı

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapıyı düzeltmeden boyanmaz .

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

39,131Konu
763,861Mesajlar
21,891Kullanıcılar
baron620Son üye
Geri
Üst Alt