Arabanızı Başkasına Verirmisiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mertovic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biri istesede cok yakın biri akrabaam filan alırım gidecegi yere kadar götürüp getiririm basımın üstünde yeri vardır ama direksiyona oturtmam SErvis görevlileri Abim bide ben 🙂

Kuzenim ile babam dışında kimseye yanlız vermedim arabamı annem aldı birkaç kere onda bile 5 kez aradım gün içinde🙂
Onun dışında adam gibi kullanan arabayı sarsmayıp riske girmeyen herkeze yanımdayken veririm arabamı🙂
Kız arkadaşıma da manueli bir öğretebilsem onada vericem gezsin kendi başına insan sevdimi araba görmüyor gözü pek😀

İşim olmaz hiç,illada birinin bi yere gitmesi gerekiyosa taksi parasını veririm gitsin gelsin🙂 arabam bende kalsın arkadaş

Arabamı yıpratmayacağına inandığım herkese veririm. Çevremdekileri şoförlükleri bakımından az çok tanırım çünkü 🙂

ben isteyene hayır diyemiyorum tabii kişinin otistik otistik hareketleri yoksa😀😱kıramıorum kimseyi tabiki aracım değerli ama sonuçta cansız bir varlık

aracımı; saydığım sevdiğim ve gerçekten ihtiyacı olduysa seve seve veririm...ne de olsa dünya malı...

aldığım aracın aynısı showroomda olmasına rağmen siparişle getirttim 🙂 benden başka sadece Dursun kullandı arabamı...başkasıda kullanamaz...isterse S.Vettel olsun 😀

39,154Konu
763,915Mesajlar
21,955Kullanıcılar
rzbrdkcSon üye
Geri
Üst Alt