aslında 2005 yılında ılk baktıgım arac 98 model sedan 1,6 vtı honda ıdı aracın sahıbıyle pazarlık yapıp fıyatta anlaştık aracı gostermeye gıttıgımızde mudur arkadaslardan bırı aracın 28,000 tl yapacagını soyledı arkadasta ınanıp caymaya kalktı anlaşma yapıldı kapora verıldı hersey tamam sonradan kaypaklık bunların tıcaret anlayısı bu adamlara gıdın g.......... parmaklayın o fıyata deyınce arac ısı yattı ve aracı 12 kusur gıbı fıyata 1,5 yıl sonra o mudur arkadas aldı aldıktan kısa bır sure sonra saglam caktı pişmiş aşa su katarsan boyle olur daha sonra arac arayısına gırdım alman olsun çamurdan olsun dedık opel astra vectra passat bora golf skoda hepsıne ama hepsıne baktım seat toledo aklımın ucundan bıle gecmıyordu oto pazarında dolaşırken sıyah bır tane gordum hosuma gıttı akşam ıntte arastırırken bır otomobıl sıtesınde sıyah aracların ıcerısınde benım aldıgım aracı gordum fıyatta cok guzel bır ındırım alıp aracı 3 yere gosterdıkten sonra aracı 2006 mayıs ta aldım aldıgıma da bır gun pişman olmadım seata tamamen yabancıydım toledo sayesınde tanıdım 2005-2006 tam 13 ay arac aradım ne kadar kıl oldugumu sız dusunun(bu 13 ay ıcerısınde en cıddı ılgılendıgım arac 99 ımpreza ıdı sevdıgım bır abımde cok guzel bır tane vardı sureklı konusup gazlıyorduk esım aılem ve akrabalarım aracı duyunca hepsı karsı geldı aracı aldırmadılar yoksa su an seat forumunda baska forumlarda olabılırdım)