Arabanı Aldığın İlk Gün...

Ben aldığım zaman daha makyajlı leon yoktu, hiç görmeden siparişi vermiştim.. Araç hazır dediler gittim , ilk orda gördüm 🙂 Sonra bindim galeriden çıkarırken, olm dedim bu ne 😀😀 1.4 tsi ' ı daha alır almaz sevmiştim.. Zaten bikaç gün eve girmedim 😀 Boş boş gezinmeceler 😀

teslim aldıktan sonra sakin bir yerde durakladım, o kapı senin bu düğme benim her yerini en ufak ayrıntısına kadar elden geçirdim. sonra birde hız sabitleyici denen şeyi ilk kez tecrübe etme fırsatını o ilk anlarda tem otoyolunda evime gelirken yaşadım. aklımda kalanlar bunlar😀
ayrıca bu güzel konu için beto'ya teşekkürler.

Ben aldığım zaman daha makyajlı leon yoktu, hiç görmeden siparişi vermiştim.. Araç hazır dediler gittim , ilk orda gördüm 🙂 Sonra bindim galeriden çıkarırken, olm dedim bu ne 😀😀 1.4 tsi ' ı daha alır almaz sevmiştim.. Zaten bikaç gün eve girmedim 😀 Boş boş gezinmeceler 😀

dolmus cekmeye basladıgın donemler !!!

ılk bulusmayı arabanın sucuk kokmasını ve yerde buldugum nesne yı hatırlıyormusun ?

Aracımı İlk Sitede Gördüm Ben Alacagımızdan Emin Değildim Fakat Herşey Rüya gibi Oldu ve Aldık 🙂 Ankarada oturuyorum ben Arabamı İstanbulda Yaşamakta Olan Serkan abimden aldım Aradık Konuştuk Anlaştık Diyorum ya Alacagımızı Hayal Bile Edemiyordum Neden Derseniz Babam Tarafından 🙂 İlk zamanlar Mırın Gırın etti almak istemiyordu leonu fakat başının etini yiyince sonunda aradı konuştu anlaştılar ve hiç unutmuyorum salı gecesi saat 11 de otobüse bindik carşamba sabahı 6 da haremde indik serkan abinin gelmesini bekledik o bekleme bana uzun yıllar gibi geldi ve sonunda geldigini görünce o anı anlatamam size arabayı gördügüm ilk an sanki kücük cocuklara hediye aldıgınızda havalara ucarlar ya hiç bi farkım yoktu onlardan 🙂 noter falan herşeyi hallettik helallik aldık öpüştük ve ankaraya yoluna cıktık istanbuldan cıkışa kadar cok sıkıştırdılar yolda bi ara kamyonun altına giriyordum o heycan ve tutkuyla 🙂 elim ayagım titriodu saga cekip arabayı babama vermiştim 😀😀😀 hayırlısıyla geldik işte ankaraya şuan hala arabayı gördügüm günün heycanı var içimde ve şuan tam karşımda duruyor tek sevgilim 🙂 olacak arabam şuan bunları yazarken ona bakıyorum 🙂 Teşekkür ederim serkan abi bana Tertemiz bi Sevgili Verdiğin için 🙂

39,155Konu
763,916Mesajlar
21,959Kullanıcılar
menescerkoSon üye
Geri
Üst Alt