Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yusuf kardeşim, ben bizzat başıma gelen bişeyi anlatıcam sana, 2004 leon signom var... benim arabamı kullanan bazı arkadaşlar bu arabanın debriyajı çok yukarda kavrıyor galiba baskı balatan gidiyor demişlerdi... ben de farkındaydım olayın ama o halde bile 200 ün üzerine çok rahat çıkıyordu... sonra birgün izmir de yeni tünellerden çıkıp hafif rampaya sardığımda en sol şeritte aracı 4 ten 5 atayım dedim geçmedi, geri 4 leyim dedim olmadı, 3 2 1 bi baktım hiçbir vitese geçmiyor.... debriyaj gitmişti ve yolda kaldım... neyse senin arabanın gitmemesinin debriyajla bir alakasının olduğunu düşünmüyorum... muhtemelen başka bir problem var... hemen servise gitmeni tavsiye ediyorum. geçmiş olsun...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.