CUPRA BOCANEGRA
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar aracımın çakmaklığı çalışmıyodu interentten sigortanın nerde olduğunu buldum çıkarttım yanmıştı sigorta nerden satın alabilirim diye netten bakarken yedek sigorta olduğunu öğrendim ordan aynı sigortayı söküp yananın yerine taktım bu seferde araba çalışmadı teyp felan herşey açılıyo ama araba marş basmıyo panik yaptım yedek diye çıkartığımın yedek olmadığını düşünerek yerine takayım dedim bu seferde panikle sigortayı kaybettim bulamıyorum 🙁 şu yedek sigortalar mı arkadaşlar
Şimdi ne yapmam lazım moralim çok bozuldu sanki anlarmış gibi niye uğraşırsam cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
[doublepost=1502710639,1502646306][/doublepost]Hallettim arkadaşlar aklınızda olsun onlar yedek değilmiş yeni sigorta aldım taktım düzeldi nette biri onların yedek olduğunu söylemiş videoyu paylaşmış bende ona inandım
Şimdi ne yapmam lazım moralim çok bozuldu sanki anlarmış gibi niye uğraşırsam cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
[doublepost=1502710639,1502646306][/doublepost]Hallettim arkadaşlar aklınızda olsun onlar yedek değilmiş yeni sigorta aldım taktım düzeldi nette biri onların yedek olduğunu söylemiş videoyu paylaşmış bende ona inandım