Araba çekmiyor,turbo açılmıyor ? yardım.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ESY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kötü benzin aldığımdan dolayıysa hiç bi şekilde başka yerden almadığım hep kendisinden aldığım saygı değer benzincime gidip hesap sorabilirmiyim fişlerle ?

edit : arabada hiç bi motor modifiyesi değişen ellenen bişey yok.

Yakıt aldığın yere git numune benzin al teste gönder eğer 95 oktan altında çkkarsa adamlara dava aç canlarna okursun 🙂 sorun oktan yetersizliği + yakıt filtresinin tıkanması canın dediği gibi benzer olay benim araçta vardı yakıt aldığım yeri değiştirdim yakıt filtresini değiştirdim o sorun yok artk 🙂

Yakıt aldığın yere git numune benzin al teste gönder eğer 95 oktan altında çkkarsa adamlara dava aç canlarna okursun 🙂 sorun oktan yetersizliği + yakıt filtresinin tıkanması canın dediği gibi benzer olay benim araçta vardı yakıt aldığım yeri değiştirdim yakıt filtresini değiştirdim o sorun yok artk 🙂

inşallah benzin filtresinden dir..yada daha basit bişey..şimdi geçiyorum servise gelince tekrar ileticem gelişmeleri..

bence bobinle alakalı onda bi sıkıntı olmuş olabilir gaza bastığında normal bi şekilde hızlanıyo mu

b gaz kelebegının ustunde kac kılo pıslık olabılır kı arabayı anlatıldıgı sekılde kessin 🙂

şuan servisde alturdayım servise gelmek için evden cıktım çalıştırdım düzeldi araba çekişi falan hasta doktora giderken iyileşirmiş ya o misal..gaz kelebeğinden olabilceğini söledi şimdi onu temizletiyorum bakımlarda temizlememişler hiç.arka balatalar bitmiş bide onlarıda değiştiriyorum benzinide artık opetten 97 oktan alcam tam tedbir 🙂

şuan servisde alturdayım servise gelmek için evden cıktım çalıştırdım düzeldi araba çekişi falan hasta doktora giderken iyileşirmiş ya o misal..gaz kelebeğinden olabilceğini söledi şimdi onu temizletiyorum bakımlarda temizlememişler hiç.arka balatalar bitmiş bide onlarıda değiştiriyorum benzinide artık opetten 97 oktan alcam tam tedbir 🙂

fıltrede pıslıkte takılmıs olabılır bence acsınlar b baksınlar cok dert b olay degıl onu sokmesı,yunusun arabası da b gıdıyor b gıtmıyordu

geçmiş olsun.. 🙂
gaz kelebeğinden kaynaklanma olasılığı varmış yani.. puhaha

geçmiş olsun.. 🙂
gaz kelebeğinden kaynaklanma olasılığı varmış yani.. puhaha

sen hala bu ıhtımale ınanyosun ya bsy demıyorum yawrum 🙂 servıs sorun olmayan arabaya ne dıcekkı gaz kelebegınızı temızleyelım belkı ondandır demelerı de komık 🙂 Temızlenmeden duzelebılmısse eger bu hala gaz kelebegındenmıdır🙂

rolantıde sureklı devrı degısen ınen cıkan b arabada gaz kelegınden denmesının acıklmasını rolantıdeyken kapalı duran gaz kelebgınde mı bulyolar sorunu acaba🙂Araba rolantıdeyken gaz kelebegı kapalıdır ve krank havalandırması denılen yerden hava alır,hortumu da şu fıltre kutusuna gıren hortumdur.Mantık cercevesınde yazalım cızelım 😉

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt