carambole7
Kayıtlı Üye
kazadan sonra plakam kırıldıda app yaptırıyımmı sizce polisler sıkıntı çıkartırmı varsa bilgi ve önerilerinizi alırım🙂
Ben hic gormesim Appden anlayan polis. Tabi fransiz applet falan sonradan oldugu anlasiliyor.120 tlye muhurlusu var bir olsun tam olsun derseniz.50 ye 60 a muhursuzlerde var.Bende sahsen dusmesini bekliyorum plakalarimin App yaptirmak icin.kazadan sonra plakam kırıldıda app yaptırıyımmı sizce polisler sıkıntı çıkartırmı varsa bilgi ve önerilerinizi alırım🙂
kardeşim insaflarına kalmış bişeyykimisi takıntılı oluyor mühürlüde olsa sorun cıkarıyor orjinal plakan daima bagajda abi hemen degiştireyim diyip orda takacan sen sag polis abimiz selamett:seatkazadan sonra plakam kırıldıda app yaptırıyımmı sizce polisler sıkıntı çıkartırmı varsa bilgi ve önerilerinizi alırım🙂
Ben hic gormesim Appden anlayan polis. Tabi fransiz applet falan sonradan oldugu anlasiliyor.120 tlye muhurlusu var bir olsun tam olsun derseniz.50 ye 60 a muhursuzlerde var.Bende sahsen dusmesini bekliyorum plakalarimin App yaptirmak icin.
Abi tesekkur ederim eger yaptircak olursam burdan haber edicem sokmek icin🙂Ben seninkleri sökerim istersen Onur