Ankarada Trafikte Görülen SCW Dostları

Son 4 günde 500kmye yakın yol yaptım bi kere görülmedim arkadaş 😀
Pazar günü Gökseninle karşılaştım neyseki 🙂

allah allah nasıl yakalandım kuytu köşelerden boşta gidiordum oysaki. (az yaksın diye ahahaha)puhaha neyse bende Çok görürüorum üyelerimizi ama burda yazıp rencide etmiyorum çok kırıldm🙁😱

allah allah nasıl yakalandım kuytu köşelerden boşta gidiordum oysaki. (az yaksın diye ahahaha)puhaha neyse bende Çok görürüorum üyelerimizi ama burda yazıp rencide etmiyorum çok kırıldm🙁😱
burda gördüm diince rencide mi oluormuş üyelerimiz?

estafırullah sayın mod kardeşim haddimemi öyle demek yannlış telaffuz etmişim!!😕

Ben anlamıyorum ya, ankara istanbul 'dan çok mu küçük ben bir türlü istanbul 'dan kimseyi göremiyorum 😀 baya eğlenceli bir mevzu yalnız 😎

Ben anlamıyorum ya, ankara istanbul 'dan çok mu küçük ben bir türlü istanbul 'dan kimseyi göremiyorum 😀 baya eğlenceli bir mevzu yalnız 😎
sen bide gördüğümüz andaki mewzuları görsen trafik felç konuşcaz die😀

Mesela geçenlerde 06 roa plakalı arkadaşımız önümü kesti magandalıkta son nokta arabada bayan arkadaşım çığlık atıordu vurduk vurucaz die puhaha (adam bildiğin maganda )😀

aslında bir iki sayfa arkaya gitsen aylar önce yazılmış olduğunu görürsün..burda da pek görülmüor işte de gören tek tük yazıor🙂

sen bide gördüğümüz andaki mewzuları görsen trafik felç konuşcaz die😀

Valla Kadir ben artık plakaları takip etmekten yoruldum istanbul 'da aha belki tanıdığım bir plakadır diye ama bir türlü denk gelemiyorum 😀 gelsem bende trafiği alt üst edicem de herkes bir etiket vursa arabaya süper olacak 😀

aslında bir iki sayfa arkaya gitsen aylar önce yazılmış olduğunu görürsün..burda da pek görülmüor işte de gören tek tük yazıor🙂

Dur ben bir bakim şu sayfaya 🙂

Mesela geçenlerde 06 roa plakalı arkadaşımız önümü kesti magandalıkta son nokta arabada bayan arkadaşım çığlık atıordu vurduk vurucaz die puhaha (adam bildiğin maganda )😀

Aban paşa dikkat dikkat 😀 Bayan arkadaş da varmış yanında 😀

39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt