Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ankarada Toplu Tasimaya ZAM!!

ERK_RS

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Kas 2009
Mesajlar
2,831
Ankara'da 1 ocak 2011 itibari ile yururluge gececek olan toplu tasima fiyatlarinda %5 lik zam karari alinmis arkadaslar..

bu durum ayberke cok koyacak.. kendisi her gun 8 vesayit kullanip okula gidiyor :p
 
Hem benzine sonra da toplu taşımaya yapsınlar bakalım halk sessiz sedasız gırtlağına dayanınca ya köprü ya çatı atar kendini bizde ortası yok bunun ya insanlar bezmiş hayatında ya hiç umrunda değil 3.seçenek yok...
 
ben 83 yılında ürkiyeye geldiğimden Bu ülknein insanları dünyanın en mutlu insanları sıralamasında 9. sıradaydı...şimdi kesin sonuncu sıraya yerleşmişizdir
 
ben 83 yılında ürkiyeye geldiğimden Bu ülknein insanları dünyanın en mutlu insanları sıralamasında 9. sıradaydı...şimdi kesin sonuncu sıraya yerleşmişizdir

Abi galiba biz acının keyifli noktasında kalıyoruz canımızın yandığını çabuk sindiriyoruz şu kutup ayısının Türkiye koşullarında nasıl yaşadığına bi anlam veremedim
 
Azar azar yapınca bir şey olmaz bakınız benzin.

Okula giderken Otobüs-Araba hesabı yapardım hep. Araba 2 TL pahalıya geliyordu. Sürünmeye değer mi diye arabaya biniyorum. Arada ki fark azalınca sevindim biraz. =)

Ama onların arabası yok hem para verip hem sürünüyorlar falan demeyin. Milletin sesinin çıkması lazım artık. Ya ordan ya burdan.
 
Benzin ve MTV zamlarından sonra gayet normal. Durmak yok koyun olmaya devam. Ne zaman kafasına dank etcek bu milletin acaba..
 
dolmuşa geldimi yoksa otobüsleremi geldi bizim dolmuş varda:D
 
toplu taşıma Avrupa'ya göre ucuzdu yakında o konuda da rakip tanımicaz anlaşılan.. :D :D
 
ben ne sıyasetten anlarım nede anlamak ısterım acıkcası.fakat suandakı mevcut hukemet baya bır fazla oranla suanda bastalar...ınsanlar neden ses cıkarıcakkı zaten kendı tercıhlerı ıdı.. bundan oncekı hukumetlerı hatırlamıyorum ama bence bu tur zamlar hep vardı.. sadece bu sefer korkusuzca bi değişim oluyor:confused: ısrarla syluyrm ne sıyasetten anlarm nede anlamk ısterım benım gorduklerım bnlar sadece.
 
Geri
Üst Alt