Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Ankara Cupra Night *PhotoShoots* /Cupra2,Cupra Tdi,KUK Cupra

ayberk araba gerçekten çok şık olmuş bi de çok güzel parlıyor..coiller harika..bunların tam hakkıyla görünmesini de can sağlamış..
 
yanlız siyah cupranın kumho larının desenleri çok güzel ve arabayı çok güzel gösteriyor
 
Çok teşekkürler Varol Abi.
Kumho'nun çok güzel bi serisi Cupra TDI'daki lastikler. Yarı slick lastik gibi bişey. 450 torku yere vermesinde bayağı yardımcı oluyo :)
 
CAN sen nesin bilader yaa!!!! sana serçe versek super sport cıkarırsın :) beyaz cupra yı sapancada gormustum o zaman cok sadeydı gercekten guzel olmus tcdd ye ve ulu nun kuk u na zaten bı sey demıyorum
 
Maşallah arabalar da resimler de çok güzel.. Ama Ayberk'in arabaya biraz torpil geçilmiş gibi resim çokluğu bakımından:)
 
Can'a torpil geçtik oda bize biraz torpil geçti :D
 
herkese yorumlarında dolayı tesekkur ederım,ayberke foto sozum vardı donmeden cekmem gerekıyordu dogal olarak da onun karelerını fazla tuttuk :)
 
Geri
Üst Alt