Anadolu yakası FULL istasyonunda %25 indirim CUMA günü

vdtBocanegra

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Üsküdar Gürpınar Caddesinde yeni açılan ve şu an aktif olan FULL istasyonu bu cuma (11.02.2011) %25 indirim yapacaktir.
ilgilenenlerin dikkatine..

Bulgurlu Mahallesi Libadiye civari.

Az önce önünden geçtim istasyonun, adamın biri elinde ışıklı % 7 indirim tabelası tutuyordu 😀

Bende güvenemiyorum ama yarın benzin ışığım yanacak alsam mı almasam mı karar veremedim 😕

ben aldım çok farketmiyor..hele bi de önünden gçmiyorda sadece benzin için oralara gidiyorsan giderken..zaten indirimi harcıyorsun..ha %25 iyi rakam..bi depo benzin 200 tl %25 eksiği 50 tl..o zaman iyi oluyor..litresi 3 liraya falan geliveriyor..

Yani bayi paylarına göre bu istasyonlar daha düşük kazanıyorlar,mantık şu daha indirimli satarsam az kazanırım ama cok müsteri gelir,düz mantık.Ama o sırada benimde aklıma klasik Türk düz mantığı geliyor bu indirimi acaba biryerden cıkarıyorlarmı kısarak🙂 Bilemiyorum belkide ben evham yapıyorum ama sonucta yapılan indirimler ciddi..

Burçak bu arada senin aracın ortalaması düşmedi mi hala.?

cuma günü o cadde kesin kilit olur ama yinede gidicem 🙂

abi full opetten alıyor yakıtı
leon ada bi depo aldım mazot hıc bır sıkıntı yok

o zaman Cuma günü depo 150'ye ya da küsürlere doluyosa gider doldururum..velakin nerde bilmiyorum bile Üsküdar'da..

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt