apex
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar arabayı alalı neredeyse 1 ay olacak ve henüz arkada bulunan TFT ekranı kullanamadım. Dünya kadar para verip araba alıyoruz üstüne bir de bu tarz bir ekran için para veriyoruz ama bu ekranı kullanabilmek için ekstradan medya player tarzı cihazlar almaya yönlendiriliyoruz (hatta yönlendirilmiyoruz bile). Seat servisinden yardımcı olmaları için mail attım bana en yakın servise başvurmamı söylediler. Telefonla yardım almak istedim bilgisi olan kimse yok. WD TV aldım bir tane. Arabada kullanmak için de ayrı yeten çakmak soketi aldım. Cihazı bağladığımda cihaz yandı. En sonunda ben de Seat'ın İspanya'daki ana merkezine mail attım ve konuyu aynen anlattım. Hiçbir destek vermediğiniz bir ürünü neden arabaya koyduklarını, süs olsun diye mi duracağını falan söyledim. Elektriksel bir problemde garanti vereceklerini mi sordum. Akşamına dönüş yapıp tahkikat başlattıklarını ve cevap beklememi söylediler. Bugün de arabayı aldığım yerden arayıp durumu çözeceklerini falan söylediler. Bakalım ne olacak.
Ama şunu söylemeliyim 1400 TL para verip ekstradan aile paketi alıyoruz içine 200-300 TL lik ufak bir oynatıcı koyamıyorlar. Çok ayıp.
Ama şunu söylemeliyim 1400 TL para verip ekstradan aile paketi alıyoruz içine 200-300 TL lik ufak bir oynatıcı koyamıyorlar. Çok ayıp.