Alman vs. Japon Otomobiller..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YCO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turbo arabayla uzun süreli gazlarsan öyle olur abi. Sana o yüzden atmosferik tavsiye ettim. Bakımlarını yap, bi ömür sıkıntısız gazla.

---------- Post added at 04:09 ---------- Previous post was at 04:08 ----------

Safe mode'dan kasıt Lip Mod mu?

ewet ayberk limp mode,ıkısını de kullanyolar genelde,turkce konusup korumaya alıyo demek lazım aslında🙂

hafifletme mevzusu hakkaten çok zor...

başarın mz4 de tavan döşemesi,kapı döşemeleri dahil bişey yok arabanın içinde hepsi sökük vaziyette...toplamda 120 kg hafifletmiş...

orjinal jantların 2 boy küçüğü saç jant. en az 15-20 kg de onlar fark eder bence

o zaman bana cupranın gücünü verecek. 2.0 cc geçmeyecek. 4 kapılı, 4 yaşını geçmeyecek ve 50 bin tl üstü olmayacak bir atmosferik araba söylermisin ayberk ?
Ancak bunu Type-R'la sağlarsın abi. Oda 4 kapı değil malesef. 4 kapı şartmı hem? Colt CZT düşünüyordun oda 4 kapı değil?

---------- Post added at 04:16 ---------- Previous post was at 04:14 ----------

o zaman gecenin kapanışını mz4 ruf rolla yapalım😀

http://videos.streetfire.net/video/RUF-vs-MZ4-rolling_715944.htm

hadi ii geceler...edit izlemeyenler için
Başar'ın MZ4'de yazılım yok bildiğim kadarıyla.

Ancak bunu Type-R'la sağlarsın abi. Oda 4 kapı değil malesef. 4 kapı şartmı hem? Colt CZT düşünüyordun oda 4 kapı değil?

---------- Post added at 04:16 ---------- Previous post was at 04:14 ----------

Başar'ın MZ4'de yazılım yok bildiğim kadarıyla.

czt yi 2. araba olarak düşünüyorum. ibizayı 4 kapılı bir arabayla takas edersem czt alırım. 🙂

Limp mod için Turbo'nun çok yüksek basınçlara çıkması gerekli bildiğim kadarıyla..

Yok ıllakı turbo ıle alakalı olması gerekmıyo,mısal Cıft sensorlu katları sasırtıcı flan koymadan ıptal ettıklerındede lımp mod a alıyor arabayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,143Konu
763,883Mesajlar
21,922Kullanıcılar
tekipa55Son üye
Geri
Üst Alt