canımsın moruk🙂
Abi ne yaptın sen ya 😀cupra konuşurken clio görünce öyle söylenmesi normal. şimdi 2008 cuprayla clio bir mi yani can? senin söylediğin anca clio rs , palio sporting veya ibiza cupra kıyaslamasında söylenecek şeyler 🙂
Uygun, daha iyi birşey buluruz abi. Stock internallerle 190hp gayet iyi. Bence daha fazla zorlamak sağlıklı olmaz. Ki zaten Turbo'yu yenilediğin zaman başka arabaya biniyomuşsun gibi olur 🙂
İhtiyacın olduğunda bi telefon et abi sen bana istediğin her tür Turbo'ya çıkma, 0 fiyat alırız. Aklına yatanı alırsın.
Sanayide bi abimiz var, Paypar diyo bunlara. Yok abi Type-R diyoruz, "hee hee Paypar" diyo 😀hahah cok guzel vıtes atıo ya tam ıstanbullu tayyarcı 😀 dı tıııııı dı tıııııııı
Abi ne yaptın sen ya 😀
Techden Utkuyu bılırmısın ? RS var ondada,hatta Istanbuldakı en ıyı yuruyen RS🙂ılk aldıgından berı her ewresını bılyorum arabasının,hanı o gaza getıryo benı ama aynı temızlıkte Rs alamazsamda cok fena ıcıme oturur o yuzden ıyıce arastırmak lazım🙂
Sömerstride ufak bi ihtimal Almanya'ya gidicem. 1 bavul blow off getirmeyi düşünüyorum gümrükte takılmıyosa 😀tamamdır ayberk. bide blow off çakarız tam olur.