CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi araçlar atmosferik olduğu sürece bayağı bi ağırlık bağlaman lazım S2000'e. 1 ton felan koysan belki Cupra o zaman geçer.o zaman s2000 e ağırlık koyalım cuprayla aynı ağırlık olsun🙂
Abi araçlar atmosferik olduğu sürece bayağı bi ağırlık bağlaman lazım S2000'e. 1 ton felan koysan belki Cupra o zaman geçer.o zaman s2000 e ağırlık koyalım cuprayla aynı ağırlık olsun🙂
5.7 değil 5.5 saniye. Aynı beygire sahip değil S2000'le?
M6 ile kıyaslayacak stock bir Japon arıyorsan Acura NSX'e bakıcaksın Alp. Sırf kağıt üzerinde aralarında 43hp fark var. Senin arabana 43hp ekleyince adı FR oluyo farkı sen düşün artık.Ne yapayım can Japonlarda böyle teknolojiler bulsun uygulasınlar 😀
---------- Post added at 04:08 ---------- Previous post was at 04:07 ----------
Stock olarak yapsınlar 🙂
Erkın tech ahalısını bılırsın sen,meshur EDS type R vardı mustafa abının.Komple egsoz headers,k-pro,cai,ınce conta varken arabasında yazılımlı komple egsozlu yenı S3 gecıyodu nasıl olcak sımdı 🙂
Turbo'da eder abi. Ben 207RC ile denedim 2 kere. 110kilo bi arkadaşımız var. Arkadaş benim arabama binince o bana 5 boy atıyo. Onun arabasına binince ben ona.. Ağırlık Turbo dinlemez 😀 Her arabayı tutar kulağından sen bi duuur der 😀ayberk bundan önceki aracım atmosferikti. tek başımayken ve iki kişiyken bile farkediyordu.
Ona bakarsan bir S 2000 e 4 kişi binemez 😀 Karoser ufacık? 😀
Turbo'da eder abi. Ben 207RC ile denedim 2 kere. 110kilo bi arkadaşımız var. Arkadaş benim arabama binince o bana 5 boy atıyo. Onun arabasına binince ben ona.. Ağırlık Turbo dinlemez 😀 Her arabayı tutar kulağından sen bi duuur der 😀