CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu konunun son noktası mı bu 😀japonların hiçbizaman bi mercedes i olmadı çok tartışmayın 😀 dünyada otomobil diyince herkes almanyanın bi adım gerisindedir.okadar... 😀
Bu konunun son noktası mı bu 😀japonların hiçbizaman bi mercedes i olmadı çok tartışmayın 😀 dünyada otomobil diyince herkes almanyanın bi adım gerisindedir.okadar... 😀
yav bi dur bilal adamın yarın sınavı var (ayberk) uyutmayacaksınız😀
japonların hiçbizaman bi mercedes i olmadı çok tartışmayın 😀 dünyada otomobil diyince herkes almanyanın bi adım gerisindedir.okadar... 😀
katılıyorum..japonun atmosferik motoruna dünya para harcarsın güçlendirmek için. almanın turbosuna bir yazılım atarsın uzar gidersin.
Aynı beygiri atmosferik motoruyla japon alıyo abi zaten 😀 Type-R dediğiniz aracın motoru bi hava filtresiyle 17hp alıyo. Sen yazılımdan bahsediyosun 😀katılıyorum..japonun atmosferik motoruna dünya para harcarsın güçlendirmek için. almanın turbosuna bir yazılım atarsın uzar gidersin.
bakınız 1.9 tdı 130 hp bır gun yazılım sonrasında olur 190 hp 😀😀😀😀
Aynı beygiri atmosferik motoruyla japon alıyo abi zaten 😀 Type-R dediğiniz aracın motoru bi hava filtresiyle 17hp alıyo. Sen yazılımdan bahsediyosun 😀
Aynı beygiri atmosferik motoruyla japon alıyo abi zaten 😀 Type-R dediğiniz aracın motoru bi hava filtresiyle 17hp alıyo. Sen yazılımdan bahsediyosun 😀
170 onlar 😀 190 değil 🙂bakınız 1.9 tdı 130 hp bır gun yazılım sonrasında olur 190 hp 😀😀😀😀