kirlisakal
Kayıtlı Üye
bunu demek istemedım dostum....cerceve varya bütün siyah bardaklığı park lamba butonu teypi digital klimayı içine alan cercevesi göğüslüğün üstünde..o nasıl cıkıyorçok basit 🙂
bunu demek istemedım dostum....cerceve varya bütün siyah bardaklığı park lamba butonu teypi digital klimayı içine alan cercevesi göğüslüğün üstünde..o nasıl cıkıyorçok basit 🙂
bunu demek istemedım dostum....cerceve varya bütün siyah bardaklığı park lamba butonu teypi digital klimayı içine alan cercevesi göğüslüğün üstünde..o nasıl cıkıyor
temizlik yapmak için sordum.müsait zamanda sökcem fırsatım olmuyor.yarın erken kalkabilirsem söküme başlim 🙂Teyp ve o gözü söktükten sonra altta bi gizli göz kapağı var onuda söküyosunuz sonra tork olarak 4 veya 6 tane vida var iç taraflarda onlarıda söktükten sonra bişey kalmıyor 🙂
temizlik yapmak için sordum.müsait zamanda sökcem fırsatım olmuyor.yarın erken kalkabilirsem söküme başlim 🙂
tşkler emeğine sağlık dostum....Teyp ve o gözü söktükten sonra altta bi gizli göz kapağı var onuda söküyosunuz sonra tork olarak 4 veya 6 tane vida var iç taraflarda onlarıda söktükten sonra bişey kalmıyor 🙂
hahahahahaa kolay gelsin işiniz hem kolay hem zor 🙂 heykeltraş gibsiniz 😀Valla ben bide mahalledeki arkadaşlar her hafta sonu böyleyiz illa birimizin arabasıyla uğraşıyoruz mesela aracın birini projeye çevirdik komple boya atıp yenileme yapıcaz 🙂
3 hafta sonumuzu yiyecek melet 🙂
![]()
hahahahahaa kolay gelsin işiniz hem kolay hem zor 🙂 heykeltraş gibsiniz 😀
desene araç pert cıktı 😀 aklıma bisikletim geldi cocukken bende boyardım 🙂Hiç sorma araçtan yarım santim macun çıktı beklemiyorduk bu durumda olacağını sıkıntı büyük 😀
yokya sac sağlam ya yapan usta nasıl bi ustaysa bi ton macun çekmiş 😀desene araç pert cıktı 😀 aklıma bisikletim geldi cocukken bende boyardım 🙂