Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
takviye kablosu ile diğer aracın aküsünü kendi aracınıza bağlayacaksınız. daha sonra araçları çalıştırıp bi süre akünün şarj etmesini bekleyeceksiniz..veya bilal abinin anlattığını yapınabi nasıl yapıcam ki hiç yapmadım canlı olarak da görmedim
vurdurmadınmı hiç arabayı...bi iki kişi bul aracı iticek.vitesi 1 e al debriyaja bas,arkadaşlar arabayı iterken ayağını çok hızlı bi şekilde debriyajdan çek araba çalışıcak...
BEn aracı ne vur yada nede akü takviyesi yap derim aracı ittirde calıstır 2 ye tak vitesi debriyaja bas arkadasn ittirsinler bir süre ilerledikten sonra debriyajdan ayağını cek ve gaza bas (yalnız bunu yaptıktan sonra bir tur at sonra kapat tekrar calıstır çünkü h.direksiyon ve frenler devreye girmiyor dikkat et)
Atılacım senın tarıf ettıgın olay zaten vurdurma yontemı be kardesım...;