herkese çok teşekkür ederim..
abi geçmiş olsun. geçen günkü nöbetimde sabah bir hasta geldi tansiyon 60/30 nabız alınamıyor monitörize ettik kalp atım sayısı 30. adamı zor döndürdük yoksa ex oluyordu (ölüyordu anlayacağınız) . peki neden mi? adam bilmediği bir bal türünden yemiş tıkabasa. Deli bal zehirlenmesi yani. siz siz olun bilmediğiniz şeylerden fazla tüketmeyin.
bir doktor tavsiyesi...
benim durumda farklı değildi nerdeyse..tek avantajım..ben kustum hemde hepsini..ama nerdeyse nabız yok..gibiydi..vena yı bulabilmek için delmedikleri yer kalmadı ben kıvranırken hemşirenin arkadaşıma dediğini duydum...arkaşım ne oluyorr kvgire döndürdünüz dedi..diğer hemşire sordu ne oluyor diye..damar yok..iğne içerde yamuluyor kırılacak...dedi..bende içimden hah dedim moku yedik..başladım..şahadetlere...fatiha lara..ne biliyorsam okuyorum...ama en çok şahadet getiriyorum son nefes için..neyse vaktimiz gelmemiş daha....
bu arada alp'in yoruma gene koptum...
evet bence benzinin protestosu çok önemli iken..içki başı aldı....
ama olay farklı konu özgürlük meselesi....ondan bir de ayrıyetten politik..
ben her zaman derim bırakın içen içsin vatandaş şikayet etsin o zaman ..tutun atın nezarete aşırı gideni...
siz içmek isteyeni engelleyerek cennete sokamazsınız..
zorla güzellik olmaz..bu güzellik sizin açınızdan bakınca güzel
diğerinin açısından bakınca..güzellik olmuyor...yani olaya hangi pencereden baktığınız çok önemli...
bir bina düşünün sağda ve solda pencereler var sağdan bakınca başka soldan bakınca manzara başka görünüz..önemli olan her iki pencereden de bakabilmek...sen gene senin pencerenden görünen manzarayı beğen..o başka..ama diğerini yabana atma..aynısı diğer pencereden bakan için de geçerli..