Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı model ibizanın AKL VE AEH motor kodlarına sahip olması kafamı karıştırdı. Benimki AEH, ve bildiğim kadarıyla AKL 100 bg. Peki benimkinin ondan farkı nedir? Bilen var mı?🙄
%100 emin olmamakla beraber iki motorunda blokları ve diğer parçaları birbirleri ile aynı . Sadece yazılımsal olarak farklılıklar olduğunu düşünüyorum.
Birde bahsi geçen ibizalar hangi kasa ibizalar ? 100 bg varmıydı ? 105 diye biliyorum birde eskiden 102 likler vardı
Evet, bazı yerlerde ben de aynı olarak gördüm ama aynı modelde aynı araçta ikisini de kullandıklarına göre bi farkları vardır diye düşünüyorum. AKL de AEH da ibiza signoda var...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.