Akaryakıta ZAM ve İNDİRİM haberleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZGR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şu benzin fiyatını 5 tlde sabitlesinler artık hesap yaparken işimiz kolaylaşsın dahada bir 10 yıl değişmesinler 🙂

Aynı Fikirdeyim yalnız benzin 5 olursa Motorin onu geçer benden söylemesi bu hafta sonu dikkat ettimde arasında 50Krş kalmamış😡

Uzun zaman oldu bu konunun hortlamaması 😀 Yalnız bu sefer kötü bir haberle geliyorum ki oda bu sabah Alem FM' i dinlerken DJ 'in " YARIN BENZİNE ZAM GELECEK " demesi ile kendime geldim, varmı duyan bilen haberi olan ?

Kardeşim böyle şaklar yapmayın bak baygınlık geçireceğim 🙂

LPG deyken çok Önemsemezdim bu konuyu farkettimde benimde kalp Atışlarım hızlanıyor görünce..😀

Yalnız konunun Adını Zam ve indirim Olarak değiştirsek daha iyi olur kanısındayım Zira İndirimlerde oluyor bazen..

Olmasa bile Fakirin Ekmeği Umut..😱

Aykut abi şaka felan değil valla ben sabah duydum ama inşallah yoktur öyle birşey 🙂 Sabah radyoda duydum sadece ama doğruluk payı nedir bilmiyorum, normalde gazetelerin internet sayfalarında duyurulurdu böyle birşey olsaydı ama o da yok 🙂 inşallah yoktur böyle birşey.

Bu arada daha 1 saat önce yayınlanan bir habere göre tam tersine MOTORİNE indirim gelmiş 🙂 🙂 🙂 🙂

Kaynak : http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/motorine-indirim-yapildi/82955

Aykut abi şaka felan değil valla ben sabah duydum ama inşallah yoktur öyle birşey 🙂 Sabah radyoda duydum sadece ama doğruluk payı nedir bilmiyorum, normalde gazetelerin internet sayfalarında duyurulurdu böyle birşey olsaydı ama o da yok 🙂 inşallah yoktur böyle birşey.

Bu arada daha 1 saat önce yayınlanan bir habere göre tam tersine MOTORİNE indirim gelmiş 🙂 🙂 🙂 🙂

Kaynak : Motorine indirim yapıldı - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber
Bak işte bunlarla gel kardeşim benim 🙂

Yalnız konunun Adını Zam ve indirim Olarak değiştirsek daha iyi olur kanısındayım Zira İndirimlerde oluyor bazen..

Olmasa bile Fakirin Ekmeği Umut..😱[/QUOTE]

Evet indirim oluyor kardeşim 7-8 kr indirim 20 kuruş zam.Alıştırıldık nasılsa sesimizi cıkartamıyoruz.allahtam burası varda yazabılıyoruz🙄

Olmasa bile Fakirin Ekmeği Umut..😱

Evet indirim oluyor kardeşim 7-8 kr indirim 20 kuruş zam.Alıştırıldık nasılsa sesimizi cıkartamıyoruz.allahtam burası varda yazabılıyoruz🙄[/QUOTE]

Aynen Katılıyorum😱key:

39,141Konu
763,876Mesajlar
21,915Kullanıcılar
arosimaSon üye
Geri
Üst Alt