Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
agra takmak yerine daha farklı bir modele yonelsen daha güzel olmaz mı? zaten tüm leonlarda ya agra ya da s5 var..ben yerinde olsam agraya o kadar para verecekken farklı bi model alır tek olurum..bu benim fikrim tabiki 🙂
🙂 agralar i modliyicam az kaldi ilk gun metal agrayi yapicam 😀 birde spacer aldim et yi 35 e dusurcem o zaman agra cok daha iyi olacak kanimca su havar bi duzelsin
Ulen ben iki takım agraları satışa çıkarttığımda lastikli 1.250 ye satıyordum "abi cok pahalı" demiştin,halbuki gayette uyguna vermiştim,şimdi ara dur🙂 Müstahak sana🙂
Ulen ben iki takım agraları satışa çıkarttığımda lastikli 1.250 ye satıyordum "abi cok pahalı" demiştin,halbuki gayette uyguna vermiştim,şimdi ara dur🙂 Müstahak sana🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.