ağırlık sehpası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu okurken bende b anda alsam mı dıye dusunmedım degılde daha bugun kosu bandı sıparıs ettım bu da koycak yer dusunmekteyım sımdı 🙂

Konuyu okurken bende b anda alsam mı dıye dusunmedım degılde daha bugun kosu bandı sıparıs ettım bu da koycak yer dusunmekteyım sımdı 🙂

eğer iptal etme şansın varsa aşağıdaki alet ve türevleri çok daha faydalı kalori yakmak için ve koşu bandında olduğu gibi eklemleri vs. gereksiz zorlamaz.. 🙂

eliptik synchro diye geçiyo olması lazım adı TR'de de..

Salona gıttıgımde bunu kullandım yıgıt,20 dk verıyodu kardıyo sırasında hoca agzına yapılıyor adamın 🙂 Uzay yuruyusu flan dıyolar cok turk mantıklı olmus o da 😀 Kosu bandını ablamda kullancagı ıcın ortak paylasım adına aldık,o da salona geldıgı zaman senın gosterdıgın aletı kullanmıstı cok dayanamıyordu🙂

Salona gıttıgımde bunu kullandım yıgıt,20 dk verıyodu kardıyo sırasında hoca agzına yapılıyor adamın 🙂 Uzay yuruyusu flan dıyolar cok turk mantıklı olmus o da 😀 Kosu bandını ablamda kullancagı ıcın ortak paylasım adına aldık,o da salona geldıgı zaman senın gosterdıgın aletı kullanmıstı cok dayanamıyordu🙂

çok masum görünüyo ama çok faydalıdır evet özellikle kalp ritmni tutturduktan sonra.. 😀 😀

Yigit airwalker da bi kacrdin mi patliyosun 😀 kendini yerde bulabilme ihtimali yuksek 😀

Yigit airwalker da bi kacrdin mi patliyosun 😀 kendini yerde bulabilme ihtimali yuksek 😀

kaçırmak da bi yetenek olur be zigorum.. 😀 😀
bu arada airwalk diye de geçiyo olabilir ama bu eliptik diye geçiyo özellikle.. 🙂

dusenı gordum kadın ustun yetenekle daha durmadan atlamaya calıstı bayagı ıcım gıttı yalnız🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,145Konu
763,886Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt