06 gökhan 629
Kayıtlı Üye
Arkadaslar merhaba yeni kasa leon için aerokit arka tampon ariyorum yardimci olmak isteyenler için cep tel. 0 532 468 88 26 simdiden tesekkur ederim...
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Tsk ederim faruk o fiberden yapiyor ben orjinal ariyorum yinede ilgine tsk ederim...Uygun bişey arıyorsan Ankara Şaşmazda Halil ustaya git o bişeyler ayarlar sana.
Atillacigim serviste sifir var oda cok pahali...Aradığını inş bulursun servise sordunmu?
Mert rica ederim aklima once sen geldin aslinda ama sizdede pahalidir diye dusundum...yoksa canimsin biliyorsun...saygilar...Gökhan ben yardımcı olayım diyeceğim ama zaten sen beni isteseydin söylerdim değil mi ?
Mert rica ederim aklima once sen geldin aslinda ama sizdede pahalidir diye dusundum...yoksa canimsin biliyorsun...saygilar...
Fiyat nasil....Eyvallah Gökhan Bİlmukabil. Bu arada bazı kartlara 6 taksit yapıyorum
Fiyat nasil....
Göreceli elbette