Aero bady kit kol dayama kampanya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan m__kani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
murat optik sensörlerle uğraşma be kardeşim boşuna uğraşıosun teybe 1 kere bile bakmazsın 😀 emin ol beni dinle sen jant al tamponuda değiştirme değmez bence ama illada yaptırmak istiosan güzel olur tabi ama kesinlikle 1 kere bile kullanmazsın görsel park sensörünü 😀 eniştemin golf te var bakmıorum dio

Ya ben artık eğlencesine takılıyorum arabayla 🙂 jant coil koyduktan sonra geri yapcaklarım öylesine uğraşmak için.

İbrahim abi yapma bence 🙂 araca yazık yaw 😀

murat optik sensörlerle uğraşma be kardeşim boşuna uğraşıosun teybe 1 kere bile bakmazsın 😀 emin ol beni dinle sen jant al tamponuda değiştirme değmez bence ama illada yaptırmak istiosan güzel olur tabi ama kesinlikle 1 kere bile kullanmazsın görsel park sensörünü 😀 eniştemin golf te var bakmıorum dio

hehe , benimde endişem bu, taktırcaz sonra yine aynalardan halletcez 😀

Volkan abinin jantlarini aliyorum anlastikta onun jant bulmasini bekliyorum ender abi. Bbs ck 🙂

Ch-r ler 19dan basliyo. 18 yok

Ender abi eger firsat bulup sorarsan beni de bilgilendirirsen sevinirim orjinal sensorler icin 🙂

hayırlı olsun şimdiden Murat, onlar da güzel valla.. yeni fotoları bekliyoruz 🙂 diğer konuda bilgi alır almaz paylaşırım 🙂

hayırlı olsun şimdiden Murat, onlar da güzel valla.. yeni fotoları bekliyoruz 🙂 diğer konuda bilgi alır almaz paylaşırım 🙂

Panjur siparişinide vermiştim abi salı günü 🙂 Fotoğrafları büyük ihtimalle 5-10 gün sonra mercek kapaklarını değiştirdikten sonra çekebilirim 🙂

aero on ve arka tampon yan marspıyer ne kadar ?? bılen varmı

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt