adana ufak caplı wagcom organızasyonu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan atay78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunlarda benden olsun. Gelecek olanlari beklerken cektigim bir kac kareden..

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
adam cekmıs bızıde cekseydın ya volkan 4 foto cekmıs bu koyduklarımla dıger ıkısı aynı nasıl becermısse aynı resımlerı cekmeyı 😀
@atay78 ikinizinde adı burak olduğundan karışmasın diye atay dedim,bu organizasyondan harbi @BurakK ın niye haberi olmadı ki..

abı bızımle baglantısı olmadıgı ıcın olabılır dıye dusunuyorum

adam cekmıs bızıde cekseydın ya volkan 4 foto cekmıs bu koyduklarımla dıger ıkısı aynı nasıl becermısse aynı resımlerı cekmeyı 😀

Sizi beklerken, oyalanirken cektim. Geldikten sonra bos zamanmi biraktiniz bana 🙂 Ben calisirken sizin beni cekmeniz lazimdi 😀

çok kısa süren bir buluşma oldu. 🙂 arada aceleyle çektiğim fotoğraflar... ama 4 leon yanyana geldiğinde harika duruyor 🙂

abı bızımle baglantısı olmadıgı ıcın olabılır dıye dusunuyorum

hemen arkamdan atmışsın burak 🙂 ya şahincilerin egzost sesleri ürküttü ondan çekemedim daha fazla 🙂)

hemen arkamdan atmışsın burak 🙂 ya şahincilerin egzost sesleri ürküttü ondan çekemedim daha fazla 🙂)

bak oldumu sımdı arkandan atma yok konuya gelıcegını bılıyordum gercı 4 foto cekıp ıkısının tıpa tıp benzerını cekmekte korkudanmıs artık sahıncıler nasıl korkutmussa senı 😀puhaha

Firat benim fotograf cekildiginden bile haberim olmadi, simdi goruyorum , birdahakine canlandirma yapariz olmadi sen update yaparken cekeriz 1-2 poz🙂

Ilk firsatta tekrar gorusmek dilegi ile gelen herkese tesekkurler.

39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt