Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Adalet bumu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Memleketimizde sadece kuru kafatascılık değilde birşeyler bilen, bir fikri düşünceyi anlatabilen insanlar olduğunu görmek güzel... :) Ayrıca bu yapılanın bir af olmadığını, yani kimsenin henüz kurtulmamış olduğunu unutmamak gerek. Yıllardır hukuk sistemini ideolojik bir yapıya sokupta adaletle ilgilenmeye fırsat bırakmayanlardan hiçkimse bahsetmiyor, Yargıtayın ve mahkemelerin 3 yılda bir suçluya hüküm verememesinin suçlusu da mevcut yönetim değil herhalde.

Hukuk sistemini bu hale getirenler utansın!!! Eğer bir yakınınız suçsuz olduğu halde hapse düşerse (bu sizde olabilirsiniz) o zaman içerde yıllarca mahkeme beklemenin ne olduğunu anlarsınız! Tabi bu masumlar için, burda lanet okunacak şey bir kişinin suçunun 3 yılda değerlendirilememesi!!!

Önce düşünelim sonra konuşalım! , ben parti sevmem siyaset konuşmam, burda yerli yersiz lanet cümleleride duymak istemem ki zaten forum kurallarına aykırı...
 
adelet bakanına tam yetki!yargıya hukuka anayasaya az yetki!bunlar planlı projeli bi şekilde yapılan şeyler asıl karmaşayı önümüzdeki seçimden ve anayasa değişikliğinden sonra görceğimizi düşünüyorum...
 
Ne parti severim ne sağ sol ama yapılanlar sadece mevcut yönetim zamanında olmadı olmayacakta ne yazıkki ne zaman adalet sistemimizin hakkı işlediğine şahit oldukki? şimdi öcalan diyolar onu o şekilde yaşatmak bile ona büyük eziyet ve şuan rahat olduğunu düşünmüyorum tek düşüncem Rabbim onu erken alırda dünyadan hem eceliyle ölür öldükten sonra şu davada biter çünkü o yaşadıkça güç alınıyor bıçaklar bileniyor ve halk birbirine düşüyor.... Türk-kürt-laz-çerkez hiç farketmez kimse sanmasın ki bu sınırların dışında bize dost bir ülke yada insan var hepsinin gözü bu topraklarda ve insanlarda ve ne kadar kaale bile alınmasak aslında şuurlarda akıllarda yerimiz büyük ve umarım hep böyle kalır.... Artık anlasınlar ki bu ülkeden başka dost yok ve hepimizin derdi aynı düzgün yasa düzgün yürütme düzgün yönetim.....

Dinimiz de ve kitabımızda bile ne güzel belirtilmiş sen onların inancına ve dinine dil uzatma ki onlarda seninkine uzatmasınlar... Rabbim tüm dünyaya adalet versin merhamet versin ki artık bu sınır içinde veya dışında bir avuç toprak için insanlar ölmesin... kim öteki dünyaya almış götürmüş toprağını??? sadece güç-toprak-para için ölmüş insanlar ve ne olmuş?? şimdi bunlar benim kendi fikrim kimse yanlış algılamasın Ben bu dünyada Para-Toprak-İktidar hırsı için kimsenin kanı dökülsün istemiyorum.... ve Allah şahitdir ki dünya malı dünyada kalacak ve ben kim için ne dilersem bana da aynısı geri gelebilir artık bela okumak küfretmek bize bi kazanç getirmiyo ama ağzımızdan çıkıyo mu evet çıkıyo ne yazıkki burda da dünya dada.........

Unutmayın!!! Bu Vatanın Evlatları Toprak İçin Değil Üstünde Yaşayan İnsanları Savunmak İçin Şehit Oldular..... Zorunda Oldukları İçin Analara-Babalara-Çocuklara Bişey Olmasın Diye Şehit DÜştüler... Yani Toprak İçin Değil Bizim İçin.........
 
Yargıtayın hiçmi suçu yok? 1 dava nasıl 10 yıldır karara bağlanmaz?
 
CHP CMK 102. Madde İçin Kanun Teklifi Hazırladı
CHP, CMK'nın tutukluluk sürelerini yeniden düzenleyen 102. maddesiyle ilgili olarak hazırladığı kanun teklifini yarın TBMM'ye sunuyor.
CHP CMK 102. Madde İçin Kanun Teklifi Hazırladı

CHP, CMK'nın tutukluluk sürelerini yeniden düzenleyen 102. maddesiyle ilgili olarak hazırladığı kanun teklifini yarın TBMM'ye sunuyor.
ANKARA - Parti Genel Merkezinde, esnaf odaları temsilcileriyle görüşen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, görüşmenin ardından bir gazetecinin CMK"nın tutukluluk sürelerini yeniden düzenleyen 102. Maddesinin yürürlüğe girmesinin ardından yaşanan tahliyelerle ilgili sorusunu yanıtladı.

Söz konusu kararın kamu vicdanını önemli oranda rahatsız ettiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, partideki hukukçuların konuyla ilgili kanun teklifi hazırladıklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, hazırlanan kanun teklifinin yarın TBMM Başkanlığı'na sunulacağını belirterek, "İktidardan da gerekli adımları atmasını bekliyoruz." dedi.

-----------------
Bu olayın başlangıcı. CHP veriyor teklifi Ergenekoncular yatmasın diye lanse ediliyor. Aslinda bu kanunda olan şeyi hepiniz onaylarsınız mantıklı bakarsanız. Kanunda 3 yildan fazla süre mahkemesi sürüp de haklarında halen bir karar verilmediği halde tutuklu kalanlarin serbest kalmasi isteniyor. Salivermeler de burdan kaynaklaniyor. Yani bir tutuklu hakkında mahkeme 3 yildan fazla karar vermediği halde adami içerde tutamayacak. Şimdi düşünün Ergenekonculari sevmesek bile adamlar yillardir icerdeler ve suçları da kesinleşmiş degil. Ya suçlu bulup yatıracaksın suçu miktarinca yada birakacaksin 3 yildan sonra diyor kanun.

Bende katillerin saliverilmesinden son derece rahatsiz oluyorum. Fakat katil olduğu ispat edilememiş ,hakkında hüküm verilmemiş birilerinin de hapishanede yok yere kalması adalet midir?

Olaya böyle bakalim. Üstte fikrini beyan eden arkadaşa da katiliyorum ayrıca. Siyaset ve partizanlik burada olursa tadi kaçabilir buranin. Ben şahsen Ak Parti ye ve başbakanımıza laf edenleri tasvip etmiyorum. 8-9 yıl oldu gençler hatırlamaz %80 enflasyonları, koalisyon hükümetlerini vs. . Kesinlikle arkasındayiz başbakanımızın.

ewet bız gencler onları hatırlamayız,gunuzmde benzının ne hallere geldıgını,ogrencının 95 kurusa otobuse bındıgını,basbakanın oglunun gemıcıgının oldugunu,dış işleri bakanının ayda 39 bın lıraya kırada oturdugunu,besıktasta denızcılık muzesının onunde otel yapıldıgını ama basbakan geldıgınde konutunun onunden otobus gecırılmedıgını bılırız;) kımın ne oldugu ortada partı taraftarlıgı yapmayalım.

sıyası anlamda herkesın sozu olcagı ıcın bos yere uzamaması adına konu kılıt !
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt