Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bgn sabah aracımı calıstırdıgımda teyp calıstı ancak ses gelmıyor neden oluyor acaba goguse dun carbon kaplama yapmıstım onla alakası olabılır mı acaba?
soketleri yerinden çıkmıştır.. öyle kolay kolay bozulacak bir durum olamaz çukura girip çıkmakla..
anladığım kadarı ile teyp açılıyor enerji geliyor..o zaman hoparlörlere giden soketde gevşeme olmuştur
Kaplama yaperken söküldüyse arkadaki soket ya yerine oturmamıştır yada soketin kablosu bir yere sıkışıp soketin kasılmasına neden oluyordur.Bu arada bunu ihmal etmeyin şase yaparsa teyp gidebilir ani akım değişikliğinden.
haklısınız bazen yolcu kapısını sert kapatıldıgında da ses gıdıyor dedıgınız gıbı enerjı gelıyor ama ses gelmıyor sınır ettı bırde benm arabada sanırım bı elektrk problemı olustu cunku gecenlerde cakmaklıga transmıtter taktım ufak kıvılcım cıktı ve o gunden sonra kapı dakı kırmızı aydınlatmalar yanmaz oldu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.