Acil yardım! kontak anahtarını ceviremiyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaa arkadaşlar bilmeyince olmuyor işte. 🙂 az kaldı back up i çağıracaktım. 🙂 bana gülersiniz heee 🙂 buluşmada sorarım ben size! 🙂
Işin güzel tarafı başım sıkışınca forumdaki arkadaşin hemen yardıma yetişmesi oldu. Çünkü olay yerinden telefon ile internete girip sıkıntıyı dile getirmiştim. 🙂

Yaa arkadaşlar bilmeyince olmuyor işte. 🙂 az kaldı back up i çağıracaktım. 🙂 bana gülersiniz heee 🙂 buluşmada sorarım ben size! 🙂
Işin güzel tarafı başım sıkışınca forumdaki arkadaşin hemen yardıma yetişmesi oldu. Çünkü olay yerinden telefon ile internete girip sıkıntıyı dile getirmiştim. 🙂

o yazıdan sonrada ben ufak bi kaza yaptım 🙂 çok hasar yokda gece gece uğraştırdı ya

o yazıdan sonrada ben ufak bi kaza yaptım 🙂 çok hasar yokda gece gece uğraştırdı ya
Geçmiş olsun 🙁
Kuzene yeni araba aldık geçen silecekleri çalıştıramadı aradı... Sonrada bu anahtar olayı için aradı baya bi güldürdü beni... O nedenle başlığı görür görmez gülmeye başladım haksız değilmişim 😀 Olur öyle...

abi benm babamn arabasıda ole olmuştu ilk baslarda güldük falan sonra bdaha hiç dönmedi 😀 aslında bazen dreksiyon kilidyle alaklı olmuor bos zamanında servise goster dreksiyondan kaynaklanan bi sorun olabilir basın agrımasn

😀 geçmiş olsun..bu arada bilen varmı..arabaların dreksiyonu niye kitlenir acaba ? 😀 bi mantığı yok gibi

kilitlenmese hırsızlar için kapıyı açtıktan sonra ite kaka götürmeleri daha rahat olurdu 😀 hidrolik olmadanda direksiyonu zorlada olsa döndürebilir ozaman puhaha

kilitlenmese hırsızlar için kapıyı açtıktan sonra ite kaka götürmeleri daha rahat olurdu 😀 hidrolik olmadanda direksiyonu zorlada olsa döndürebilir ozaman puhaha

demek ki faydası yok..çalacak adam her türlü götürüyor arabayı😀

Tamamdır arkadaşlar, artık geyikte yeter gülmekte! 🙂 konuyu kapatabiliriz! 🙂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,131Konu
763,859Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt