aynen abi kim ne ister bilmiyorum ya 🙂 bi arada antenimin plastiği çalınmıştı gerci guzel olmuştu krom kaplama bir parça çıkıpr altından ahahha🙂)hakancım geçmiş olsun sakınılan göze çöp batıyor bilirsin
harbıden okadar aradınmı abı ya ben duramam oyle ahahahah 90 lıraya bulduk ama tekı 90 dogusta warmıdır bıde oraya gıdım sorımben 6 ay kadar önce çok aramış bulamamıştım servisten aldım çifti 80 tl
harbıden okadar aradınmı abı ya ben duramam oyle ahahahah 90 lıraya bulduk ama tekı 90 dogusta warmıdır bıde oraya gıdım sorım
bugun dogusta sordum 103 lıramı ne dedı tanesıne... YUHUNUzz DEdım🙂)6 ay aramadım 6 ay kadar önce banada lağzım oldu servisten sipariş ettim 2 günde geldi
WAlelere ayar oldum ama BIdahakı gıdısımde MAhvedıcem onları🙂)geçmiş olsun Hakan bana söyleseydin valenin icabına bakardım 🙂 🙂
bugun dogusta sordum 103 lıramı ne dedı tanesıne... YUHUNUzz DEdım🙂)
abi ustune basarak sordum tekımı cıftımı tekı dedı adam .... daha once bırınde kullanmıslar sanırım tekını onlar bana dıgerını vercekler oda 103 lıraymıs yuh dedım bende😀😀bilgiğim kadarı ile tane satılmıyor o çift gelmesi gerek