Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sağolun arkadaşlar, ben de yalova yı görünce aklıma ilk sizlerle bir hafta sonu görüşebilmek geldi, zaten 5 ay ordayım bi şekilde denk getiriz umarım, bu arda gideceğim yerin açılım deniz hava savunma takım komutanlığı, uçakjsavarcı diyenler var sınıfım topçu, oralarla ve bu takım komuytanlığı ile bilgilere ulşamadım mnalesef, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim, ayrıca yarın 11:20 de İzmir'den İstanbul sabiha gökçen uçuyorum, ordan gebzeye nasıl giderim, ordan karşıya geçiş var dediler, bu güzergah uygunmudur, yoksa daha farklı bir ulaşım olabilir mi? oraları bilen arkadaşlardan rica ediyorum, kendinize iyi bakın..
Sabiha gökçenden servis vardır eğer servis yoksa belediye otobüsleri var ona bınecksın sonra E5 ten ındıkten sonra gebze harem minibüsleriyle gebzede inebilirsin ordanda feribot yalova sonrasınıda bende bılmıyorum😀
evet evet Eskihisar Sabiha Gökçene ters kalır en iyisi Pendik yada Kartala gelip deniz otobüsleri ile Yalovaya geçmek olur. Oradan minibüsle geçersin Karamürsele.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.