Acaba Biz Mi Görmedik Yoksa Bunlar mı Görmemiş???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LeonRider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yazın böyle alışveriş mekezlerinde bolca arap görüyorum ailecek sürü halinde geliyolar Hüseyin ÖZDİLEK'i zengin edip gidiyolar..😀 geldiklerinde kızlarından birini tavlasak nasıl olur diye hep hayal etmişimdir..😀 😀

yoksa seni de mi böyle görücez Sezgin abi.. 😀 😀

25pd.jpg

Allah iyiliğini versin Yiğit..😀😀 Bende eklerim artık bol bol videolar..😀 😀

sezgin hakkaten bende düşünmüyor değilim 😀
geçen yaz sonunda bu suriyelilerin alayı arabayla adanadan antalyaya geçiyordu ve alayınının kızları beyaz tenli rus gibi 😀 birde arap olacaklar 😀

sezgin hakkaten bende düşünmüyor değilim 😀
geçen yaz sonunda bu suriyelilerin alayı arabayla adanadan antalyaya geçiyordu ve alayınının kızları beyaz tenli rus gibi 😀 birde arap olacaklar 😀

cık cık cık ne kadar ayıp terbiyesiz 🙂

konu arabadan kızalara kaymaya başlamış 😀😀 Sezgin, yapabiliyorsan hiç durma zaten.

konu arabadan kızalara kaymaya başlamış 😀😀 Sezgin, yapabiliyorsan hiç durma zaten.

Faruk abi,harbiden her gördüğümde düşünüyorum,hayatımın bundan sonra geçireceğim halleri,hep böyle videolarda gördüğümüz gibimi olur acep..😀 😀

Faruk abi,harbiden her gördüğümde düşünüyorum,hayatımın bundan sonra geçireceğim halleri,hep böyle videolarda gördüğümüz gibimi olur acep..😀 😀

Sezgin abi valla en bolundan giyerim adamların üstündekinin adı neydi unuttum..hatunumu da alırım CLK-GTR'la çölde gazlarım.. 😀

39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt