Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

acık hava fıltresi yorumlarınız..

illa gereksiz masraf yapcam diyosun.. :D
 
benım araca uyarsa senınkı ben bı denıyım ve nerden temın edebılırım...
 
bütün kaliteli tuning dükkanlarında bulabilirsin..
fotodakinden alırsan emin ol çok memnun kalırsın..
 
yiğitin gösterdiği filtre çok güzel bi filtre ama sadece standart hava filtresi haznesinin kapağını açık bırakıp bunu takarsan sana hiçbir faydası olmaz, aksine zararını görürsün tek güzel yanı ses duyarsın.
 
tesekkurler arkadaslar
işte bende zarar gormek ıstemedıgımden acık hava fıltresı dusundum ...
yarın gene sanıyıdeyım sagolun...
 
ne gibi bi zarar Hakan. ??

Az öncede yazdığım gibi, adamlar zaten orjinal hava filtre kutusunu o şekilde 4 tarafı kapalı izole edilmiş şekilde yapmışlarki motorun sıcağını emmesin. Onun kapağını açmak demek motorun dışarı yaydığı bütün sıcağı tekrar hava filtresi yoluyla içeri çekmesi demek. Buda zaten motorun çalışma prensibine aykırı bi olay. Yani motorun içinde duran performans filtresinin ses dışında araca gram faydası yoktur. Belki kışın hava 0 derecelerdeyken olabilir..
 
Hava Filtresi İstiyorsan kutu içi al performans katabilir ama ses vermez...
 
o yalıtımı yapan müh.'lerden değilim elbet ama daha çok düşük hızlarda sıcak hava çekmesin diye tasarlanmıştır bence..araç 40-50'nin üstündeyken toplamda motora giren hava zaten sıcak havayı davlumbazlara ya da motorun arkasına doğru itmeye başlıyo..
ben kapak açık kullanırken tek sıcaklığın etkisini çok sıcak bi günde arabada 4 kişi varken yaşadım zaten sıcak çalışan motor klimanın sıcağıyla daha da ısınıp sıcak havayı filtreye gönderdiğini hissediyodum..
 
Ömer'in dediği gibi ben simota kutu içi kullanıyordum kapağıda çıkarttım hem çok güzel ses alıyordum hemde gaza tepkide yararı vardı ama hevesimi aldığım için çıkardım gerçekten çıkardıktan sonra filtrenin faydalarını daha iyi anladım...
 
Geri
Üst Alt