A4 Quattro ile okula gitme eğlencesi (Umuttepe)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ukku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese Teşekkürler, Kar devam etseydi daha güzel şeyler olabilirdi 🙁 o gün oldukça uykuluydum 😀
Zaten yola pek bakmadım 😀 Hatta dün gece 2:00 gibi belki bilenler vardır, umuttepenin az ilerisinde bi orman girişi var orada kızak pisti var, çocuklar flan kayıyor.. Baktık yollarda kar yok dedik piste çıkalım bari 😀 ilk başta dedim herhalde 3-5 metre sonra kalırız, başladık çıkmaya, gaza basıyorum flan hiç kayma yok 😀 bayaa bi çıktık, tepeye çok az kaldı, yokuş iyice dikleşti bide zemin cam gibi oldu artık 🙂 arkaların da kabak lastik olmasının etkisiyle geri geri kaymaya başladık 😀 sonra zar zor durduk, döndük ve aşağı geri indik.. Ama eminim ki orada arabadan inseydik ayakta duramazdık 😀 o kadar dik ve zemin cam gibiydi yani..
4 çekerin tadı bi başka ya 🙂 , Allahtan kış lastiği yok , yoksa adam tarladan falan gidecek potansiyelde 😀

Spiker arkadaş , herkese katılıyorum , bence düşünmelisin sunuculuğu 😉

Arkadaşlar çok teşekkürler;çok iyi geldi bu görüntüler...Bizim buralarda kar göremiyoruz ne yazıkki 🙁
Ayrıca tüm arkadaşlara katılıyorum ben de;Utku spikerliği düşünmelisin bence de çoğu spikerden çok daha iyi bi sesin var 🙂

hahaha scw radyo mu açsak yayını akşamları alırım 🙂 🙂
daha önce lise radyosunda yapmıştım 🙂

edit: radyo zaten varmış şimdi farkettim 🙂

Diğer bilgisayarda bikaç organizasyonda sunuculuk yaparken kayıtlarım olacak, güzel bişeyler bulursam ekleyeyim, yorum alayım bi, ona göre power joy moy alayına başvururum haha 😀

39,154Konu
763,914Mesajlar
21,954Kullanıcılar
alitscSon üye
Geri
Üst Alt