Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

99g/km CO2 en iyi emisyon seviyesi leonda...

GRKMSRGL

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Ağu 2009
Mesajlar
5,250
Yaş
36
Common rail dizel motora sahip Leon ve Altea ailesi modellerini ve sadece 99 g/km CO2 değeri ile en iyi emisyon seviyelerine sahip Leon Ecomotive Konsept prototipi gibi pazardaki en yeni, en modern ve en güncel modellerini sergiliyor.
ae48e4cbf663be268909b5e103dc945f.jpg


---------- Post added at 13:55 ---------- Previous post was at 13:51 ----------

SEAT model gamındaki tamamen yeni iki işlev olan yeni “Otomatik Start / Stop sistemi” ve fren enerjisi geri kazanım işlevi sayesinde toplamda 20 g/km kadar bir emisyon miktarı indirilmiş. Yeni ekolojik Leon, kısa süre sonra markanın Ecomotive serisine katılarak, diğer Ecomotive versiyonları yanındaki yerini alacak

---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:55 ----------

Prototip, türetildiği temel modele oranla ortalama yakıt tüketim değerlerini ve emisyon seviyelerini düşürmeye büyük bir katkı sağlayan DPF partikül filtresi ve common rail teknolojisi ile donatılan yeni 105 hp gücündeki 1.6 TDI motora sahip. Bu motor, her 100 kilometrede 3.8 litre gibi muazzam bir yakıt tüketimi ile 99 g/km’lik CO2 emisyonları sergileyerek Leon Ecomotive Konsept otomobilinin, VW Golf Bluemotion ile birlikte segmentindeki en ekolojik otomobil olmasını sağlıyor
 
Bu tür aracların vergisi yurt dısında önemli cıkardığı emisyon seviyelerine göre vergi ödüyorlar burda iş yapmaz bunlar teşekkürler:)
 
cogu fırma artık bu olaya el attı
 
İşte aradığım ve beklediğim araç bu.1.6 105 bg tdı ekomotive.Ya golf veya leon.Teşekkürler Görkem.
 
Geri
Üst Alt