9999

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ERK_RS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ERK_RS

Kayıtlı Üye
Arkadaslar aracim 19. ayinda -bu gun- 9999. km'yi asti ve 10000 li degerlere ulasti 🙂
img0381w.jpg

sizlere belki cok normal gelebilir ama benim icin 10.000km yapmak baya zaman aldi 🙂 bende bunu kendi capimda kutlamak istedim ve aracima bir hediye aldim. yarin arka cupra tamponum takilacak ve egzosum degisecek 🙂

vatana millete hayirli olsun..
hepimize kazasiz, belasiz nice kmler diliyorum..

Araban daha gül gibi valla..😀Daha nice senelere kazasız,belasız,cezasız günlerde kullanman dileğiyle...

hayırlı uğurlu olsun kardeşim.. 🙂

velakin 2 sorum var neden zor oluyo yol yapmak senin için, 2.'si Erya'da taktırcaksan 4.5 gibi gelebilirim ben de haberin olsun.. 🙂

3. ayında 6000 i devirdim sen ise sana harbiden helal olsun be kardeşim 🙂 herşey gönlünce olsun ciziksiz kullanman dileğiyle ..

---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

ama kafama takıldı o zaman ön kısmıda cupra yapcan dimi rızacım ?

ön Cupra değil miydi zaten. ?? 😕

yok bu fr tampon yiğit.. birde yarın eryada benim arabayada baksana yapılmaya başlamış mı 🙂

yok bu fr tampon yiğit.. birde yarın eryada benim arabayada baksana yapılmaya başlamış mı 🙂

FR ile Cupra arasında sadece boyama tarzı farkı yok mu Ibiza'da da. ??
Erya'da bi dönem çok vakit geçirmem gerekmişti artık gerek kalmadı ne mutlu ki..gidersen selamımı söyle..

😀 😀

rekor hala bende 😀 3.5 yılda henuz 13750 kmde.

---------- Post added at 18:42 ---------- Previous post was at 18:41 ----------

hahahah bende 9999 u gördüğümde arabayı dank diye durdurup fotosunu çekmiştim. aynı şekilde 10000km hatırası da çekilmiştir bende 😀

39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt