8 mbit hıza sahip olanlar download hızınız kaç ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar net hızımın 1 mbit oldugunu ogrendim . her ay 10 gb fln yapıyorum bu halde. 50 60 lira fatura geliyo. şimdi aradım ttneti ntlimitsiz diye bi tarife var . belki bilginiz vardır 15 gb ye kadar 8 mbit sonrasında 512ye dusuyo. hız sart dıyorum . bu paketi kullananlar varmı aranızda normal 8mbitlik paket 100 lira oda cok para gerek yok bu netlimitsiz tarifesi hakkında goruslerinizi alabilirmiyim?

60804042.jpg

benden daha hızlı bağlantıya sahip olan varmı acaba? 😀

Dayanamadım ekliim dedim. Bunu hergün yaşıyorum. Bir film netload ile yaklaşık 8 sn sürüyor. 30 sn yeye uzadığında sıkılıyorum çok yavaş diye 😛 🙂

592696909.png

quicknet'in fiberi bizim buraya gelsin o zaman gülücem bu sürelere 😀

bugun 2mbit sınırsıza geçtim 1700 e 356 lık bi değer çıktı.

mert abi 62 liramı ne ama ilk ay 20 lira gibi bişeyde ekliyolar adamın demesi ilk ay 90 gibi gelir dedi . bende anlamadım. yapcak bişe yok.

eyvallah arkadaşlar benimde acilen netin fiyatı ile ilgili bir çalışma yapmam lazım 1 mb e sınırsız 4 tl ödüyorum o kadar da bir şey indirmiyorum neticede

mert abi 62 liramı ne ama ilk ay 20 lira gibi bişeyde ekliyolar adamın demesi ilk ay 90 gibi gelir dedi . bende anlamadım. yapcak bişe yok.

İbrahim biraz fazla değilmi ben 8 mbit hıza kadar 15 GB kotalı geçtiğim takdirte 1024'e düşecek şekilde 49 YTL ödüyorum...

39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt