8 Mart Dünya Kadınlar Günü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CanCan11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
😀 Yok be abi hep böyle olursa herkes birbiriyle konu açmak için yarış eder duruma gelir... Kimse açmadan ben açayım mantığıyla ilerlemesin diye hatırlatayım dedim 🙂 İşim yok bende 23 nisan konusunu açayım bari aradan çıksın puhaha

Ağzımdan aldın lafı Tarık....

valla yarın iş yoğunluğundan dolayı açamıyacağım sabah direk toplantım var o yüzden şimdiden açıp paylaşmak istedim

😀 Yok be abi hep böyle olursa herkes birbiriyle konu açmak için yarış eder duruma gelir... Kimse açmadan ben açayım mantığıyla ilerlemesin diye hatırlatayım dedim 🙂 İşim yok bende 23 nisan konusunu açayım bari aradan çıksın puhaha

ayyy akşam akşam bayağı güldürdün beni Tarık sağolasın 🙂 bende 19 mayıs için konu açmayı planlıyorum kaç gün önceden açsam acaba puhahapuhaha

🙂 Niye dert ettin kendine ki o kadar açan bi arkadaşımız olurdu kimse açmasa yönetim kendine görev bilir açardı sende bi mesaj atardın... 🙂 Yoksa birisimi sıkıştırıyor bilelim 😀

Valla aklıma geldi be kardeşim o yüzden açtım sıkıştıran kimse yok 😀 nerde olacak kim sıkıştıracak be abi 😀

Ne onlarla ne de onlarsız bir hayat olamaz!😉

İyi ki varlar.. iyi ki varsınız.. Kadınlar gününüz ışık versin ömrünüze..

Maksat muhabbet olsun Tarık digiboard olduk varya a.v.mlerde bugün şu doğdu şu öldü bugün şu icad edildi diye 🙂

39,155Konu
763,916Mesajlar
21,959Kullanıcılar
menescerkoSon üye
Geri
Üst Alt