7 İleri DSG görüşlerim....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zafa38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yine dogusa gittim gecen gun. Benim aracın aynısından gelmiş tamamen rengine kadar aynı sıfır. Onu bana sürdürdüler henüz 5 km deydi ondada aynı ses vardı ama cok az geliyodu... Biri diyo motorun esneme sesi falan saç muhafazaların sesi diye biri diyo baska bişi. Roccocularlar karsılastım orda bikaçtane onlardada var aynı ses bakalım ne olucak...

---------- Post added at 02:03 ---------- Previous post was at 02:02 ----------

safa yazılım ve sensor degısımı ıle bu sorunu cozuyorlar passat ıle ılgılı konularda bahsetmıstım hatta servıs sana bızım cozmedıgımız sorun yok dıye ovunmesı bundan kaynaklanıyor

---------- Post added at 12:27 ---------- Previous post was at 12:25 ----------

ıkı yıl daha garantı uzat bu sorun zaten cozulur

---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:27 ----------

benım arabayı bakıma sıze getırecem

---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:31 ----------

sen nesın otorıte falan bırsey mısın bızım haberımız yok vw bazı sorunları fabrıka kokenlı oldugunu kabul etmesı ıcın satılan aracların bellı bır oranda olanının aynı sıkıntıyı yasaması gerekıyor su ana kadar satılan kac ıbıza var adamlar kacabıldıgı kadar kacacak sonunda yapacaklar beska seceneklerı yok cunku dogus grup olarak cok agresıf bır polıtıka ızler

---------- Post added at 12:39 ---------- Previous post was at 12:36 ----------

dayım ılk cıkan honda 125 lık otomatık elegnace donanımlı 47,500 tlye aldı aldıgından 1,5 yıl bıle olmadan sanzıman ve yakıtı fazla yakma sıkayetlerınden dolayı araacını sattı 2009 otomatık honda parcacı arkadasımda var 30,000 bakımı ve arka balata degısımıne 600 kusur tl odedı ayrıyeten seslerden cok sıkayetcı ve sehır ıcınde fulll depo ıle 400 km goremedıgınden sıkayetcı su an aracı satmayı dusunuyor yeterlı mı

---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:39 ----------

+1903 en azından cozulebılen bır durum dsg

Buyuk ihtimal garanti uzatırım tabi bitmesine yakın satmassam arabamı mehmet abi 😀

benim arkadaş golf 6 tsi aldı dsg şanzuman ondada var ses bence sesten başka bi sorun yok 🙂

Zafacım aldığın araçta beğendiğin bir nokta varmı acaba övebileceğin? 😀

simdi bu dsg olayinda ses yapiyormus bunu duydum arkadasim a3 1.4 tsi kullaniyordu 2008 satti aracatan memnundu yalniz dsg nin bir cukur yada bozuk yolda ilerlerken cok disli sesi duyuldugunu soylemisti ama herturlu memnundu aracindan

simdi bu dsg olayinda ses yapiyormus bunu duydum arkadasim a3 1.4 tsi kullaniyordu 2008 satti aracatan memnundu yalniz dsg nin bir cukur yada bozuk yolda ilerlerken cok disli sesi duyuldugunu soylemisti ama herturlu memnundu aracindan

Doğrudur kaptanım aynen dediğin gibi özellikle bozuk yolda falan net bir dişli sesi geliyor zincir sesi gibi...

Benimde bi önceki arabam kilometrede 1.5-2 milyon benzin yakıyodu, arada yolda bırakıyodu ama bende memnundum arabamdan.
Bazı gerçekler memnun olmaktan, aracı sevmekten farklı Yılmaz Abi anlatmak istediğim bu benim.

canlar ne konuşursanız ne yazışırsanız yazın fakat saygı kuralları içinde olsun

Benimde bi önceki arabam kilometrede 1.5-2 milyon benzin yakıyodu, arada yolda bırakıyodu ama bende memnundum arabamdan.
Bazı gerçekler memnun olmaktan, aracı sevmekten farklı Yılmaz Abi anlatmak istediğim bu benim.

yok geçen konuda hani dedim marka fanatikliği yapmıyodur ama bu konuda anladım sen marka fanatikliği yapıyorsun Dsg bence seside yapmamalı ama abartıyosun arıza yapıcak bişeye kimse 10 yıl garanti vermez 😉

yok geçen konuda hani dedim marka fanatikliği yapmıyodur ama bu konuda anladım sen marka fanatikliği yapıyorsun Dsg bence seside yapmamalı ama abartıyosun arıza yapıcak bişeye kimse 10 yıl garanti vermez 😉
Evet abartıyorum çünkü marka fanatiğiyim güzel teşhis 🙂
...

39,141Konu
763,876Mesajlar
21,915Kullanıcılar
arosimaSon üye
Geri
Üst Alt