zafa38
Kayıtlı Üye
Yine dogusa gittim gecen gun. Benim aracın aynısından gelmiş tamamen rengine kadar aynı sıfır. Onu bana sürdürdüler henüz 5 km deydi ondada aynı ses vardı ama cok az geliyodu... Biri diyo motorun esneme sesi falan saç muhafazaların sesi diye biri diyo baska bişi. Roccocularlar karsılastım orda bikaçtane onlardada var aynı ses bakalım ne olucak...
---------- Post added at 02:03 ---------- Previous post was at 02:02 ----------
Buyuk ihtimal garanti uzatırım tabi bitmesine yakın satmassam arabamı mehmet abi 😀
---------- Post added at 02:03 ---------- Previous post was at 02:02 ----------
safa yazılım ve sensor degısımı ıle bu sorunu cozuyorlar passat ıle ılgılı konularda bahsetmıstım hatta servıs sana bızım cozmedıgımız sorun yok dıye ovunmesı bundan kaynaklanıyor
---------- Post added at 12:27 ---------- Previous post was at 12:25 ----------
ıkı yıl daha garantı uzat bu sorun zaten cozulur
---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:27 ----------
benım arabayı bakıma sıze getırecem
---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:31 ----------
sen nesın otorıte falan bırsey mısın bızım haberımız yok vw bazı sorunları fabrıka kokenlı oldugunu kabul etmesı ıcın satılan aracların bellı bır oranda olanının aynı sıkıntıyı yasaması gerekıyor su ana kadar satılan kac ıbıza var adamlar kacabıldıgı kadar kacacak sonunda yapacaklar beska seceneklerı yok cunku dogus grup olarak cok agresıf bır polıtıka ızler
---------- Post added at 12:39 ---------- Previous post was at 12:36 ----------
dayım ılk cıkan honda 125 lık otomatık elegnace donanımlı 47,500 tlye aldı aldıgından 1,5 yıl bıle olmadan sanzıman ve yakıtı fazla yakma sıkayetlerınden dolayı araacını sattı 2009 otomatık honda parcacı arkadasımda var 30,000 bakımı ve arka balata degısımıne 600 kusur tl odedı ayrıyeten seslerden cok sıkayetcı ve sehır ıcınde fulll depo ıle 400 km goremedıgınden sıkayetcı su an aracı satmayı dusunuyor yeterlı mı
---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:39 ----------
+1903 en azından cozulebılen bır durum dsg
Buyuk ihtimal garanti uzatırım tabi bitmesine yakın satmassam arabamı mehmet abi 😀