6L kasa seat ibizalara 17 inç jant lastiği 205/(45-40)?/17 hangisi...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan my_gisu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
koray peki senin buraya koyduğun o güsel videodaki arabada da bu dediğin 17 inç 40 yanak ve -5 yay yoktu heralde diimii??? 🙂)

hadiii yaa 🙂) yeni fotolarını ben hiç görmediimm ne taktın kardeşim? hyrlı olsunn.. -5 de fazlaymış amaa... ben o zmn önce sadece jant lastik yapayım da önce sonra yay da bakarız..

yeni resımlerı yakında koyucam görürsün kardeşim 😉

ben daha önce 205/50/16 kullandım. 70-80 km hızla giderken araba yaylandığında sürtüyordu sadece.
215/45/17 de kullandım sürekli sürtüyordu. hemen geri çıkardım.
jant ebadını büyüteceğin için nasıl olsa konforun düşecek. bari almışken lastik ebadı olarak orjinale sadık kalki başın ağrımasın. senin vereceğin karar ya 205-45-16 yada 205-40-17 bu ikisi arasında kararını ver. daha sonra yay takarkende acaba sürtme yaparmı diye düşünmeden rahat rahat takarsın yayını. eğer sana verdiğim bu iki ölçüde beni rahatsız eder diyorsan o zaman hiç değiştirme jantlarını.

ben daha önce 205/50/16 kullandım. 70-80 km hızla giderken araba yaylandığında sürtüyordu sadece.
215/45/17 de kullandım sürekli sürtüyordu. hemen geri çıkardım.
jant ebadını büyüteceğin için nasıl olsa konforun düşecek. bari almışken lastik ebadı olarak orjinale sadık kalki başın ağrımasın. senin vereceğin karar ya 205-45-16 yada 205-40-17 bu ikisi arasında kararını ver. daha sonra yay takarkende acaba sürtme yaparmı diye düşünmeden rahat rahat takarsın yayını. eğer sana verdiğim bu iki ölçüde beni rahatsız eder diyorsan o zaman hiç değiştirme jantlarını.
ali bak iste bizzat deneyim sahibinden yorum.🙂

39,125Konu
763,842Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt