my_gisu
Kayıtlı Üye
17 de 205/40
16 da 205/45
kullanmalisin.
bu 2si arasında belirgin fark olur mu rıza ?
17 de 205/40
16 da 205/45
kullanmalisin.
bu 2si arasında belirgin fark olur mu rıza ?
hadiii yaa 🙂) yeni fotolarını ben hiç görmediimm ne taktın kardeşim? hyrlı olsunn.. -5 de fazlaymış amaa... ben o zmn önce sadece jant lastik yapayım da önce sonra yay da bakarız..
konfor acisindan fark olur mu dersen olur elbet ama belirginligini bilemem 🙂 daha once 16 jantli ibizaya hic binmedim.
yeni resımlerı yakında koyucam görürsün kardeşim 😉
korayin fotograflarina buradan bakabilirsin;
http://www.seatclubworld.com/showth...Dn-yeni-Spor-Ayakkab%FDLar%FD-))))&highlight=
abt nin janti fena degil hatta fiyati da guzel. sadece uzerinde gormek lazim bi.
ali bak iste bizzat deneyim sahibinden yorum.🙂ben daha önce 205/50/16 kullandım. 70-80 km hızla giderken araba yaylandığında sürtüyordu sadece.
215/45/17 de kullandım sürekli sürtüyordu. hemen geri çıkardım.
jant ebadını büyüteceğin için nasıl olsa konforun düşecek. bari almışken lastik ebadı olarak orjinale sadık kalki başın ağrımasın. senin vereceğin karar ya 205-45-16 yada 205-40-17 bu ikisi arasında kararını ver. daha sonra yay takarkende acaba sürtme yaparmı diye düşünmeden rahat rahat takarsın yayını. eğer sana verdiğim bu iki ölçüde beni rahatsız eder diyorsan o zaman hiç değiştirme jantlarını.