5F ön sağ far

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan YasinBay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YasinBay

Kayıtlı Üye
Abiler öncelikle herkese merhaba

2016 aracımın sağ ön farı çatladı ve su alıyor bundan dolayı arıza ışığı yakıyordu.
Dün sanayide gösterdim ne yapılabilir diye baktık far beyni çürümüş far beynini tedarik ettim farın dışını da yapıştırdık fakat hala su alıyor şimdi benim korkum yeni aldığım far beyninin de çürümesi bundan dolayı yeni bi far almak istiyorum ama malum fiyatları çok yüksek sizden istediğim elinde olan varmıdır varsa bana ulaşabilir mi ?

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

• Beğen
Reaksiyonlar: goku
Abiler öncelikle herkese merhaba

2016 aracımın sağ ön farı çatladı ve su alıyor bundan dolayı arıza ışığı yakıyordu.
Dün sanayide gösterdim ne yapılabilir diye baktık far beyni çürümüş far beynini tedarik ettim farın dışını da yapıştırdık fakat hala su alıyor şimdi benim korkum yeni aldığım far beyninin de çürümesi bundan dolayı yeni bi far almak istiyorum ama malum fiyatları çok yüksek sizden istediğim elinde olan varmıdır varsa bana ulaşabilir mi ?

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Şu alan yerini iyi yapistiramamislardir..yada normal bi far al camını seninkine tak..

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu işi yapan far onarım merkezleri, farın içerisine beyaz buhar veriyor ve çatlak kısımları tespit edip noktasal onarım yapıyorlar. İstanbul dasınız. Ehil bir usta bulursanız işiniz hallolur.

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt