5 mm eibach yay arıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erkani

Forumdan Uzaklaştırıldı
selam arkadaşlar.bir hevesle aracıma yay almak ıstıyorum 5mm.bakalım nasıl alçalacak.şu anda yuksek gelıyor bana. elınde 5 mm yay olan varsa yada sport up orjınal 3.5 yaylarla takaslamak ısteyen olursa goruselım 🙂

neyse abicim kısmet değilmiş demekki... bende bu ara bi tampon peşindeyim karar veremedim... tam karar verecem bu sefer tampon kaçacak biliyorum hep öyle olur ya 😀 birde abicim kenany (kenan) ile bir görüş istersen..oda 5 lik yaylarını değiştirmek istiyodu...

Abi bende arıyorum bi yerde buldum kampanyada 299 görüşünce sanada haber veririm 🙂

bende tanıdık tuning firmasından aldım 299 tl k.kartına 6 taksit imkanı var isteyen olursa özelden adres veririm

coil ex marka isterseniz 200 den werdiririm size sifir olarak 5 mm tanidik yerler var

neyse abicim kısmet değilmiş demekki... bende bu ara bi tampon peşindeyim karar veremedim... tam karar verecem bu sefer tampon kaçacak biliyorum hep öyle olur ya 😀 birde abicim kenany (kenan) ile bir görüş istersen..oda 5 lik yaylarını değiştirmek istiyodu...
bu işler hep boyledır leventcim.kenana ozelden mesaj atıyorum hemen bakalım ne dıyecek saolasın kardeşim...
Abi bende arıyorum bi yerde buldum kampanyada 299 görüşünce sanada haber veririm 🙂
teşekkürler...
coil ex marka isterseniz 200 den werdiririm size sifir olarak 5 mm tanidik yerler var
saol kardeşim o marka bızım leonlara gelmez eicbach dan başka düşünmüyorum teşekkürler yınede alakan için...

39,171Konu
763,945Mesajlar
21,992Kullanıcılar
Geri
Üst Alt