5.2lt ortama ile 1.2 tsi rekoru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mtrpls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
azmettirdiniz 20sınde geri dönüyorum 5in altına düşecem bu sefer tüplü kadar yakana kadar devam😀

😀 1.6 tüplü corollayla aynı yakıyorum ben hemen hemen 😀 ama 18'ler takıldığında farkettiriyo. 0.5 daha fazla yakıyor şimdilik. 😀 Zorlasam düşemem öyle 4.9lara 😀

dün akşam işten eve giderken 25 km toplam.100 km sabit hızla, hız sabitleyiciyle+ lpg de. mutluluğun resmi 🙂

yok olmadı ankaraya gittim geri geldim kütahaya 380 gidiş 380 dünüş yırtındım dahada inmiyor🙂) en son 5.2 litre

daha aracımla hiç uzun yol yapamadım ama sabihagökçen-erenköy git gel 4.8 rekorum şimdilik yazın tatile gidince dönüş yolunu tamamen test e ayırcam "2.0tdci"

Bugün yaklaşık 15 kmlik yolda 80 km cruise control ile 6.3 lt tüketti 1.4tsi'im 😉 uzun yol istiyorum ama bı turlu ayarlayamadim.

Bende çok istiyordum öyle uzun yol kaç yaktırıcam edicem diye geçen hafta nasip oldu çıktım beylikdüzünden gebzeye kadar 5 ltlerde gezdim sonra dayanamadım yardır allah yardır insan bir kere basmaya başlayınca frenleyemiyor kendini 120lere 110lara düştüğümde gitmiyorum sanıyorum sonucu 1 depo benzinle 400 küsür km yapmışım onun için hiç tavsiye etmiyorum çıkmayın uzun yola😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,125Konu
763,840Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt