YCO
Kayıtlı Üye
arabamın üstünden geçenlerde marşpiyelleri söktüm..lifte kaldırmaktan önce arabayı krikoyla kaldırmak bile eziyetti çünkü her neyse..üstünde 3.5cm Seat Sport var şuan arabamın..marşpiyeldeki bi kaç güne zımparalanıp tekrar komple boyanıcak silikon izlerinin de dışında arabam gözüme yüksek görünüyo artık pek de yüksek olmasa da..arabamdan soğudum nerdeyse bunlar yüzünden..Seat Sport'ların yol tutuşa etkisinden memnunum bi sıkıntım yok ama Eibach 50mm almayı düşünüyorum haftaya..
bunun için de en çok merak ettiğim konu 50mm ile yol tutuş mantıken araba biraz daha alçalacağı için daha iyi olması lazım ama 50mm kullananlardan duyduğum kadarıyla daha konforlu gibi duyumlar alıp duruyorum..yapısı daha mı yumuşak Eibach 50mm'lerin. ??
görüntüsünün yanında işlevi de önemli benim için Eibach 50mm'nin..
2'sini de limitlerde test edenler daha iyi yardımcı olur ama 50mm kullananlar yol tutuşa etkisinden memnunlar mı. ??
3.5'lar 5'e göre daha iyi yol tutuyosa görüntüsüne alışmam gerekecek çünkü..
teşekkür ederim..
bunun için de en çok merak ettiğim konu 50mm ile yol tutuş mantıken araba biraz daha alçalacağı için daha iyi olması lazım ama 50mm kullananlardan duyduğum kadarıyla daha konforlu gibi duyumlar alıp duruyorum..yapısı daha mı yumuşak Eibach 50mm'lerin. ??
görüntüsünün yanında işlevi de önemli benim için Eibach 50mm'nin..
2'sini de limitlerde test edenler daha iyi yardımcı olur ama 50mm kullananlar yol tutuşa etkisinden memnunlar mı. ??
3.5'lar 5'e göre daha iyi yol tutuyosa görüntüsüne alışmam gerekecek çünkü..
teşekkür ederim..