34 VP 6341 Absolut sahnede.

barış maşallah araban çok guzeldi. dun o kadar araba içinde kendini gayet guzel gösteriyordu. iyi gunlerde kazasız belasız kullanman dileklerimle. ayrıca can'ın da ellerine sağlık o soğuk havaya rağmen uğraşıp yapmış yine yapaccağını ve perfectto pozlar çıkarmış ortaya ellerine emeğine sağlık kardeşimin.

çok güzel olmuş sade güzellik kapı iç aydınlatmalarda çok güzel duruyo nasıl yapılıyo o?🙂🙂

maşallah maşallah 🙂 can abi ellerine sağlık fotolar çok güzel olmuş 🙂 arabanın basıklıgı suan önden 7 cm arkadanda 5-5.5 cm olması lazım öyle hatırlıyorum 🙂

barış maşallah araban çok guzeldi. dun o kadar araba içinde kendini gayet guzel gösteriyordu. iyi gunlerde kazasız belasız kullanman dileklerimle. ayrıca can'ın da ellerine sağlık o soğuk havaya rağmen uğraşıp yapmış yine yapaccağını ve perfectto pozlar çıkarmış ortaya ellerine emeğine sağlık kardeşimin.

Teşekkür ederim kardeşim daha iyi olabilirdi ama incecik giyip çıkınca bi taraflarım dondu malüm 🙂 bu kadar oldu daha onun kapalı mekan çekimleri olacak 🙂 o zaman daha iyi olacağını düşünüyorum inşş 🙂 aklımda farklı bir şeyler var çünkü

maşallah maşallah 🙂 can abi ellerine sağlık fotolar çok güzel olmuş 🙂 arabanın basıklıgı suan önden 7 cm arkadanda 5-5.5 cm olması lazım öyle hatırlıyorum 🙂

sağol kardeşim teşekkür ederim çok 🙂 sırayla tüm scw yi çekmek lazım 🙂 da zaman sıkıntılı her hafta birini yapsak tamam dır 😀

Allah kaza bela vermesin basıklığı çok güzel aracın güle güle binersiniz inşallah....😱key:

maaşallah süper inmiş araç..istanbul yollarında Alla yardımcınız olsun..

Tebrik ediyorum gercekten harika olmus özellikle o kapıdaki ledler 🙂

39,131Konu
763,851Mesajlar
21,889Kullanıcılar
dfatih3Son üye
Geri
Üst Alt