34 RRA 75 Yeni Oğlum 1.4 sport 118 hp :)

Baktııım baktıım dedim ne ara benim arabayla resim çektirdin meğersem Cicişlerin arabasıymış 😀 Güle güle kullan 😉

tekerleklerin düz bassın emrecim arka tamponuma corsadaki gibi bununla yaklaşmazssın umarım bunun tamponu pahalıdır 😱key:

ah abim ah abim ahhhh ahhh 😀😀😀 ömrümü yedi o rra 😀😀😀 ogünü hala unutmadım çok üzdü beni kerata yapmasın bidaha öle söle abicim allah kaza bela vermesin allah nazarlardan saklasın 🙂 saygılar

Abi abi araban gerçekten çok güzel, ilk resimde ki o mavi renge boyatırsan çok güzel olur yemin ediyorum aşık olma sebebi. çok fena olur fırtına mavisi fırtına gibi olur araba.

ah abim ah abim ahhhh ahhh 😀😀😀 ömrümü yedi o rra 😀😀😀 ogünü hala unutmadım çok üzdü beni kerata yapmasın bidaha öle söle abicim allah kaza bela vermesin allah nazarlardan saklasın 🙂 saygılar

anyen kardeşim gelir gelmez seni beni dursunu h.g yi ve barboros abi çok üzdü ama o kadar beyinden zannettiğimiz arıza meğersem marş entekresindenmişpuhahapuhahapuhaha
ama konuştum ben kendisiyle bidaha üzmücekmiş bizi😱key:

tekerleklerin düz bassın emrecim arka tamponuma corsadaki gibi bununla yaklaşmazssın umarım bunun tamponu pahalıdır 😱key:
asıl şimdi daha çok tamponundayıyım abi çükü cupra tampon almam lazım kaskodanpuhahapuhahapuhaha
bence dikkat et😱key:

herkese çok teşekkür ederim allah hepimizi kazadan beladan ve polislerden korusunpuhaha😱key:

39,131Konu
763,859Mesajlar
21,890Kullanıcılar
AlierkanSon üye
Geri
Üst Alt