34 CFB 85 "Beyaz Kızım"

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brtgdgn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Adaş derken 🙂 vay be koskoca istanbulda bi adaş bulamadım 😀 scw forumda buldum 🙂 iyi dileklerin için teşekkür ederim

Benim ismimde bertuğ 🙂 bu hayatta benden başka bertuğ isimli kimse yok diye düşünmeye başlamıştım hocam demek varmış...

Walla ben çok beyendim güle güle kazasız belasız kullan ve acil yay alman lazım kızın yırtınıyo cunku 🙂

Walla ben çok beyendim güle güle kazasız belasız kullan ve acil yay alman lazım kızın yırtınıyo cunku 🙂

En kısa zamanda app plaka ile lip daha sonra jant ve en sonda yay düşünüyorum ya da coilover 😀 Amin inş herkes kazasız belasız kullanır 🙂

En kısa zamanda app plaka ile lip daha sonra jant ve en sonda yay düşünüyorum ya da coilover 😀 Amin inş herkes kazasız belasız kullanır 🙂
imkan varsa tabiki coil al,sonra plaka lip vs ıvırzıvırları bitir ve birkaç denemeden sonra beğendiğin jantı çak gitsin 🙂

imkan varsa tabiki coil al,sonra plaka lip vs ıvırzıvırları bitir ve birkaç denemeden sonra beğendiğin jantı çak gitsin 🙂

jant tercihimi bundan yana kullanacam gibime geliyor 🙂 ucuzları şimdi yapıp pahalıları sonraya saklamak istedim 🙂 malum iş güç yok 😀

39,145Konu
763,886Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt