brtgdgn
Kayıtlı Üye
Araba gerçekten çok güzel adaş güzel günlerde kullan 🙂
Adaş derken 🙂 vay be koskoca istanbulda bi adaş bulamadım 😀 scw forumda buldum 🙂 iyi dileklerin için teşekkür ederim
Araba gerçekten çok güzel adaş güzel günlerde kullan 🙂
Adaş derken 🙂 vay be koskoca istanbulda bi adaş bulamadım 😀 scw forumda buldum 🙂 iyi dileklerin için teşekkür ederim
Benim ismimde bertuğ 🙂 bu hayatta benden başka bertuğ isimli kimse yok diye düşünmeye başlamıştım hocam demek varmış...
Walla ben çok beyendim güle güle kazasız belasız kullan ve acil yay alman lazım kızın yırtınıyo cunku 🙂
imkan varsa tabiki coil al,sonra plaka lip vs ıvırzıvırları bitir ve birkaç denemeden sonra beğendiğin jantı çak gitsin 🙂En kısa zamanda app plaka ile lip daha sonra jant ve en sonda yay düşünüyorum ya da coilover 😀 Amin inş herkes kazasız belasız kullanır 🙂
kullandım ben bundan da,arabam siyah pek gzl durmadı 1aya sattım ama beyazda farklı olabilir😕jant tercihimi [URL="http://image5.sahibinden.com/photos/06/10/89/44061089kke.jpg"][/URL] bundan yana kullanacam gibime geliyor 🙂 ucuzları şimdi yapıp pahalıları sonraya saklamak istedim 🙂 malum iş güç yok 😀