Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
araban yabancı degıl 🙂 o kafalıklarda az şahin k fılmı ızlemedık vaktıyle 🙂 aracın koray bılgenın eskı aracı temız kullanılmıs dırı bır arac hayırlı olsun gule gule bın
ist gibi bi yerde evet bu şekilde gezemezsin sokaklarda bırakamazsın arabanı allahtan bizim kapalı garajımız var bu şekilde bişey yapamıyolar.yapsalarda pek sorun değil hepsi kaskolu 😉
valla bende sizlere katılmak ortama girmek sohmet edip sizleri tanımak çok istiyorum ama ben avrupa yakasındayım beylikdüzünde oturuyorum çok ters kalıyo bana ama araca gaz taktırmayı düşünüyorum bu aralar taktırırsam katılıcan inş
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.