34 BB 7220 seat leon resimler (her degisiklik bu konu altinda olacaktir)

hem cok guzel bır paylasım olmus hem aracın cıdden can yakıyo Allah kazadan beladan korusun 🙂

paylaşım için teşekkür ederim..araban çok güzel olmuş...

Kazasız belasız günlerde kullan hocam... Gerçekten çok karizmatik duruyor aracın jantlar 10 numara...🙂

masallah cenk.. sade ama sik..
paspaslarina kurban 😛

MaşeALLAH kazasız belasız nazarsız günler inşeALLAH..

cenk konu çok yararlı🙂 ayrıca araba son haliyle gerçekten çok tatlı hal almış ellerine zevkine sağlık.
18" ve yaylarla sıkıntı yaşıyomusun.. tümsekleri geçtim o allahın emri zaten onu merak etmiyorum ama şöle bişey var atıyorum arabada 4 kişisiniz lastik yanaklarında çamurluğa bi temas yada sürtme oluyomu ?

yok hic bir sikinti yok ancak aracta 4 kisi olunca kasislerde capraz gerekio duz gecsende arka tekerleklerin ordaki koruma nin ucu tario yeri oyle buyuk bir surtme yok heleki 1 2 kisi ile hic capraz yapmadan geciyorum dumduz sorunsuz yani hem gorsellik hemde kullanim olarak tam kararinda oldu ( 18 jant we 5 lik yay ) 17 16 gibi jantlarda dahada yere yakin oluyor ondan dikkat edilmeli ; tekerlekler hic bir sekilde surtme yapmiyor full yuklu olsa dahi et45 leonun max takilcak jant degeridir et kuculdukce surtme olabilir .

hem cok guzel bır paylasım olmus hem aracın cıdden can yakıyo Allah kazadan beladan korusun 🙂

paylaşım için teşekkür ederim..araban çok güzel olmuş...

Kazasız belasız günlerde kullan hocam... Gerçekten çok karizmatik duruyor aracın jantlar 10 numara...🙂

masallah cenk.. sade ama sik..
paspaslarina kurban 😛

MaşeALLAH kazasız belasız nazarsız günler inşeALLAH..

Kazasız belasız sürüşler..

hepinize cok tesekkurler arkadaslar 🙂 riza kasinma kanka 😀 konusturma ben 😛

sadelik daha çokyakışıyo bu arabalara 🙂

nazar değmesin başkan 🙂

39,144Konu
763,885Mesajlar
21,924Kullanıcılar
korcanSon üye
Geri
Üst Alt